BEOGRAD I SRBIJA SU GA OČARALI, A SADA JE ZBOG ZVEZDE STIGAO U LAJPCIG Poznati mađarski jutjuber se nada iznenađenju crveno-belih, a pomenuo je i novo rivalstvo Srba i Mađara (VIDEO)

10:45 | 25-10-2023

Fudbal 0

Botond Ambruš je od ranije poznat srpskoj javnosti jer je snimao svoje utiske sa velikog broja utakmica Crvene zvezde, ali i evroligaškog okršaja Partizana i Albe u "Areni", što mu je jedan od najgledanijih snimaka na Jutjubu.

Botond Ambruš
Privatna arhiva

Utakmica Lajpciga i Crvene zvezde privukla je pažnju evropske fudbalske javnosti, pa tako i poznatih ljudi u svetu društvenih mreža, pre svega Jutjuba. Mađarski vloger, odnosno jutjuber Botond Ambruš nije mogao, a da ne dođe u Nemačku, pre svega zbog crveno-belih.

Botond Ambruš je od ranije poznat srpskoj javnosti jer je snimao svoje utiske sa velikog broja utakmica Crvene zvezde, ali i evroligaškog okršaja Partizana i Albe u "Areni", što mu je jedan od najgledanijih snimaka na Jutjubu.

Naleteli smo na njega u Lajpcigu, a on nam je izneo svoja očekivanja pred važan meč po ekipu Baraka Bahara.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Biću iskren, očekujem pobedu Lajpciga od 2:1. Mislim da će Crvena zvezda igrati kao protiv Mančester sitija u prvom poluvremenu. Potajno se nadam da će biti 1:1, pošto ću gledati utakmicu bliže "delijama" i voleo bih da ponovo osetim sjajnu atmosferu koju oni prave.

Botondu će duel u Lajpcigu biti peti meč kako prati Crvenu zvezdu. Bio je u Beogradu protiv Ferencvaroša, ali i na "večitom derbiju" prošle sezone koji je rešio Aleks Vigo.

- Ovo nije prvi put da gledam Zvezdu, zapravo će biti već peti. Drago mi je da se velikom broju Srba dopalo moje vlogovanje sa "večitog derbija", ali i utakmica protiv Ferenvaroša. Dobio sam mnogo pozitivnih komentara i drago mi je što mnogi poštuju mađarske klubove. Što se derbija tiče shvatio sam da igra nije bila sjajna kada sam išao i da nije bio toliko vatren kako ume da bude, ali je bilo jedno sjajno iskustvo koje bih voleo da ponovim uskoro. 

"Verujem da nastaje zdravo rivalstvo između Srbije i Mađarske"

Mađarska i Srbija su nedavno odigrale još jedan meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Domaćin je slavio u Budimpešti (2:1), a pojedine varnice između navijača na obe strane signaliziraju da se rađa novo rivalstvo u reprezentativnom fudbalu, Botond se nada da će to biti novi derbi, ali u pozitivnom smislu.

- Iskreno se nadam da će ovo biti pravo zdravo rivalstvo između dve reprezentacije, prepuno međusobnog poštovanja. Ja imam veliki respekt prema srpskoj selekciji, zaista mislim da ste sjajna ekipa i drago mi je što ćemo zajedno otići na Evropsko prvenstvo. Deluje mi da se navijači dve selekcije dobro snalaze. Igrali smo pet puta u poslednjih par godina, pobeđivali ste i vi, ali i mi... prilično smo ujednačeni. Za Mađarsku su dve pobede nad "orlovima" baš veliki uspeh, imali smo malo sreće u poslednjem okršaju. Moje poštovanje ljudima koji su došli u Budimpeštu, nadam se da ćemo se ponovo sresti.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading