DRAMA SE NASTAVLJA Njukasl preti tužbom Milanu zbog italijanskog fudbalera Sandra Tonalija

14:10 | 25-10-2023

Fudbal 0

Biće ovde još preokreta...

Sandro Tonali
EPA

Fudbalski klub Njukasl zapretio je Milanu višemilionskom tužbom zbog italijanskog reprezentativca Sandra Tonalija, koji će najverovatnije biti suspendovan na 10 meseci zbog klađenja na utakmice u kojima je igrao, prenosi danas Korijere delo Sport.

Tonali je u letnjem prelaznom roku stigao u Njukasl iz Milana za 70 miliona evra, a ove sezone odigrao je 10 mečeva za engleski klub u svim takmičenjima.
Italijanski mediji prenose da su čelnici Njukasla ljuti, pošto su izdvojili ogroman novac za Tonalija, koji zbog suspenzije neće igrati do kraja sezone, a propustiće i Evropsko prvenstvo. Rukovodstvo engleskog kluba planira da suspenduje Tonalijevu platu, koja iznosi oko osam miliona evra po sezoni.

Tonali je priznao da se kladio na utakmice u kojima je igrao za Milan i Brešu. Italijanskom fudbaleru preti suspenzija od 10 meseci do tri godine. Međutim, pošto je sarađivao sa italijanskim vlastima najverovatnije će biti kažnjen sa 10 meseci zabrane igranja.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading