"KARAMELE" U OZBILJNOM PROBLEMU Evertonu preti oduzimanje 12 bodova

16:42 | 25-10-2023

Fudbal 0

Disciplinska komisija engleske Premijer lige mogla bi da kazni fudbalski klub Everton oduzimanjem 12 bodova zbog kršenja finansijskog fer-pleja, prenosi britanski Dejli mejl.

Everton
EPA-EFE/PETER POWELL


Britanski list navodi da se ceo postupak odvija u tajnosti, a očekuje se da rukovodstvo Premijer lige do kraja oktobra objavi kaznu za Everton.

Premijer liga je klub iz Liverpula još u martu optužila za kršenje finanijskog fer-pleja. Everton je navodno za tri godine imao finansijske gubitke od 372 miliona funti.

Everton se trenutno nalazi na 16. mestu na tabeli Premijer lige sa samo sedam bodova.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Veliki strah vlada u klubu pošto u Evertonu očekuju da optužbe budu potvrđene. Sankcije će da uključuju i oduzimanje bodova. Oduzimanje tri boda je nešto sa čime klub može da se nosi. Međutim, oduzimanje 12 bodova bi bio veliki udarac s obzirom na Evertonovu poziciju na tabeli - navodi britanski list.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading