DULJAJ JASAN POSLE UBEDLJIVE POBEDE Utakmica protiv Voždovca nam je životni meč

16:29 | 25-10-2023

Fudbal 0

Trener Partizana Igor Duljaj dobio je ovacije navijača i skandiranje Grobara posle pobede koju im je doneo na gostovanju Kragujevcu protiv Radničkog od 4:0

Igor Duljaj
EPA

Duljaj je posle meča pohvalio kolegu iz Radničkog, Feđu Dudića, za koga je rekao da je iznenadio crno-bele u prvom poluvremenu. 

- Moram da napomenem kolegu, odlično je pripremio ekipu, iznenadio nas je, ali mnogo puta se pokazalo da nam izmene mnogo donose. Ali opet ponavljam, Da nemamo ovu podršku koju imamo, ništa od toga ne bi mogli - rekao je Duljaj, koji se osvrnuo na navijače i pokazao ka tribini, odakle je dobio skandiranje pre nego što je stao pred kamere Arena sport televizije. 

Napomenuo je potom Duljaj i klupu koja je na Čika Dači donela prevagu.

PARTIZANOVA DESETKA Poker crno-belih u Kragujevcu, Zvezda na -7

- Imamo dosta igrača, teško je da svako dobije minutažu, ali moraju u svakom trenutku da budu u službi ekipe i da budu spremni. Mladi Stjepanović je danas trebalo da bude sa omladinskom ekipom, ali ovih 10 minuta mu znači više. 

Nije hteo Duljaj na kraju da analizira dalje od utakmice sa Voždovcem, istakavši da je to životni meč za njegovu ekipu.

- Ova utakmica je završnica, najvažnija utakmica nam je protiv Voždovca. To nam je životni meč - rekao je Duljaj.

Partizan je ovom pobedom pobegao Zvezdi na sedam bodova prednosti, a crveno-beli imaju meč manje. 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading