ZVEZDINI OMLADINCI NISU IZDRŽALI Vodili do 82. minuta, a onda se sve srušilo pa doživeli poraz

17:45 | 25-10-2023

Fudbal 0

Mladi fudbaleri Crvene zvezde poraženi su danas u Lajpciga od domaćina sa 2:1 (0:0), u meču trećeg kola grupe G UEFA lige mladih

FK Crvena zvezda omladinci
Fk Crvena Zvezda

Posle prilično nezanimljivog prvog poluvremena, Zvezda je u Lajpcigu povela golom Veljka Vukojevića u 47. minutu. Momak koji je pre sedam dana debitovao za prvi tim Zvezde, odlično se snašao u šesnaestercu domaćina i matirao golmana Fernanda Dikesa.

NEMCI GLEDAJU U ČUDU Navijači Zvezde okupirali Lajpcig i krenuli na utakmicu (VIDEO)

Delovalo je da će Zvezda odneti ceo plen u Beograd, ali je u 81. minutu izjednačio Simon Širak. Vezista Lajpciga je uputio neodbranjiv udarac sa ivice šesnaesterca. Preokret i pobedu domaćinu doneo je Lucio Šarić golom u 87. minutu. Šarić je šutirao iz srca šesnaesterca, a lopta je zakačila Luku Lečića i prevarila golmana Vuka Draškića.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

U narednom, četvrtom kolu, Zvezda će 7. novembra dočekati Lajpcig i imati priliku za revanš, dok će Mančester siti biti domaćin Jang bojsu, kojeg je danas u Švajcarskoj pobedio rezultatom 4:0.

Na tabeli grupe G prvi je Mančester Siti sa sedam bodova, koliko ima i Lajpcig, Zvezda je treća sa tri boda, dok je Jang bojs poslednji bez bodova.

U osminu finala direktno ide prvoplasirana ekipa iz svake od osam grupa, dok će drugoplasirani u razigravanje za plasman u osminu finala protiv nekog od klubova koji se takmiče u stazi državnih šampiona.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading