TREBA DA UŽIVAMO I BUDEMO HRABRI Trener Čukaričkog uoči duela sa Fiorentinom

20:00 | 25-10-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Čukaričkog gostuju sutra od 21 čas Fiorentini u okviru trećeg kola grupne faze Lige Konferencija

fk čukarički
. EPA-EFE/Tibor Illyes HUNGARY OUT

Trener Brđana Igor Matić, zadovoljan je radom svojih momaka pred ovaj meč i veruje u njih.

-Sutra nas očekuje utakmica protiv velikog kluba, sa ogromnom tradicijom. Oni su prošlogodišnji finalista Lige konferencije. Igraju odlično, imaju dobar tim, dobro vođen od strane trenera. Imaju igrače sa velikim karijerama, kako klupskim tako i reprezentativnim. Sigurno da su oni favoriti, ali i mi smo trenirali dobro, mislim da smo se odlilčno spremili za ovaj meč. Treba da svi zajedno uživamo u ovom meču i da budemo hrabri, koncentrisani, mudri, sa stavom, da verujemo u sebe i pokušamo da ostvarimo povoljan rezultat.

-Možda ne znam za jedno ili dva imena... Jako težak i specifičan period je ispred nas. Mi imamo meč već u nedelju, pokušaću da promenim nešto u odnosu na prošlu utakmicu. Imamo veliki roster igrača, gledam da izdvojim uvek najboljih 11 u datom trenutku. Sa nama nisu pošli Luka Stojanović i Miladin Stevanović, svi ostali koji su ovde su spremni 100% i spremni su da pruže svoj maksimum.

Prokomentarisao je i partije talentovanog napadača Mihajla Cvetkovića.

-Ja sam zadovoljan kao on igra, kako trenira... Reč je o vrlo talentovanom fudbaleru, ali ne treba da mu stavljamo teret na leđa, normalno, zna se da velike utakmice stvaraju velike igrače. On je biser srpskog fudbala. Ali sutra treba svi da uživamo u meču, biće pun stadionu, što je veliki motiv i izazov za nas da se pokažemo u pravom svetlu. Mi pored njega imamo još mladih igrača, da ih ne nabrajam sve. Verujem u sve njih, dobro rade i dobro treniraju, treba verovati da sutra možemo da napravimo pozitivan rezultat uz pun respekt prema protivniku koji je sigurno favorit.

fk čukarički EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
 

 

Mnogo srpskih igrača je ostavilo veliki trag u italijanskom fudbalu.

-Mi se ponosimo sa tim momcima. Došli su mladi ovde, i posle Fiorentine igraju fudbal na visokom nivou. Vlahović je u Juventusu, Jović igra u Milanu, Milenković je jedan od nosioca ovog tima. Svako poštovanje zaslužuju, i mislim da su pravi ambasadori našeg fudbala i naše zemlje.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading