UEFA RIGOROZNA Debela kazna za Bosnu i Hercegovinu

23:00 | 25-10-2023

Fudbal 0

Kontrolno, etičko i disciplinsko telo Uefa-e kaznilo je Bosnu i Hercegovinu

UEFA
EPA-EFE/LAURENT GILLIERON

Zbog ponašanja navijača na utakmicama protiv Lihtenštajna i Portugala u kvalifikacijama za EURO, evropska kuća fudbala odlučila se na rigorozne sankcije.

UEFA je kaznila BiH savez sa ukupno 66.000 evra, delimičnim zatvaranjem stadiona za sledeću domaću utakmicu, kao i zabranom prodaje ulaznica navijačima za svoju sledeću gostujuću utakmicu.

Kontrolno, etičko i disciplinsko telo Uefa-e kaznilo je Bosnu i Hercegovinu sa 20.000 evra i naredilo delimično zatvaranje stadiona za sledeću domaću utakmicu zbog diskriminišućeg ponašanja njenih navijača tokom utakmice protiv Portugala.

Takođe je kažnjen sa 26.000 evra zbog blokiranja prolaza, bacanja predmeta i upada na teren na utakmici protiv Portugala. Podsetimo, tokom utakmice jedan domaći navijač je utrčao na teren jer je želeo da se fotografiše sa Kristijanom Ronaldom.

BiH je kažnjena i sa 20.000 evra i zabranom prodaje ulaznica navijačima za svoju sledeću gostujuću utakmicu zbog baklji i vatrometa tokom utakmice u Lihtenštajnu 13. oktobra.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading