SILNI PSŽ Remi Seltika i Atletika, poker Porta

23:18 | 25-10-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Pari Sen Žermena pobedili su Milan sa 3:0 u derbiju večeri 3. kola Lige šampiona, Borusija iz Dortmunda je slavila u Njukaslu sa 1:0, dok su Seltik i Atletiko remizirali 2:2.

PSŽ
AP Photo/Scott Heppell, File


PSŽ je u meču grupe F poveo protiv Milana golom Kilijana Mbapea u 32. minutu, a pobedu je potvrdio Randal Kolo Muani u 53. minutu, posle dodavanja Osmana Dembelea. 

Konačnih 3:0 delo je rezerviste Li Kang-Ina, a ponovo je, kao i za prvi gol, asistent bio Varen Zaire-Emeri.
U drugoj utakmici iste grupe Borusija je kao gost savladala Njukasl sa 1:0 i tako se vratila u trku za plasman u nokaut fazu. 

Gol odluke postigao je vezista Feliks Nmeča u 45. minutu. Domaćin je imao mnogo veći posed lopte i nekoliko odličnih šansi, ali nije uspeo da izbegne prvi poraz u Ligi šampiona ove sezone.

Najzanimljivi meč večeri odigran je u Glazgovu, gde je u grupi E Seltik dva puta vodio protiv Atletika, ali nije uspeo da pobedi. 

Furunaši je dao gol za domaće već u 4. minutu, ali je Grizman nastavio golgetersku seriju i postigao osmi gol na poslednjih šest mečeva za Atletiko, kada je naleteo na odbitak posle penala koji nije iskoristio i poslao loptu u mrežu u 25. minutu. 

Palma je u 28. minutu vratio vođstvo domaćinu, ali je Morata u 53. postavio konačan rezultat. 

Atletiko je meč okončao sa desetoricom, pošto je vezista Rodrigo de Paul isključen u 82. minutu zbog druge javne opomene.

Porto je u meču grupe H posle preokreta pobedio Antverp u Belgiji rezultatom 4:1, a het-trik je postigao Evanilson. 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading