"ORLIĆI" NA EURO IDU KAO LIDERI Nerešen ishod sa Slovencima zatvorio sjajne kvalifikacije

17:20 | 27-10-2023

Fudbal 0

Kadetska reprezentacija Srbije (U17) remijem sa Slovenijom 2:2 okončali su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo

Kadeti Srbije
FSS

Rezultat meča u Staroj Pazovi nije imao rezultatski značaj za Orliće, pošto su već obezbedili plasman na kontinentalno takmičenje.

Posle pobeda nad Azerbejdžanom (5:1) i Luksemburgom (3:0), bilo je jasno da će tim Jovana Damjanovića završiti na jednoj od prve dve pozicije u kvalifikacionoj grupi 4 i igrati na EP. 

Otuda duel sa Slovencima nije imao rezultatski značaj. Ipak, Srbija je remijem završila na prvom mestu sa sedam bodova, što predstavlja dodatno satisfakciju. Slovenija je druga sa pet, Luksemburg treći sa dva, a Azerbejdžan poslednji sa jednim.

POVRATAK JEDNOG OD NAJBOLJIH GOLMANA Posle deset meseci pauze, Nojer ponovo na golu Bajerna

Malo je nedostajalo da Orlići uz maksimalnih devet poena prođu na EP, ali su Slovenci izbegli poraz golom u poslednjim sekundama.

Uroš Đurđević je doneo prednost našem timu u drugom minutu. David Pejičić je izjednačio u 20, da bi Bogdan Kostić iz penala u 82. minutu vratio prednost srpskom timu. 

Konačan rezultat postavio je Sven Šunta u petom minutu nadoknade. 

Evropsko prvenstvo je na programu od 20. maja do petog juna naredne godine na Kipru.

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading