PRAVILI SU MNOGIMA PROBLEME Barak Bahar oprezan pred gostovanje IMT-u

18:00 | 27-10-2023

Fudbal 0

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Barak Bahar, izneo je očekivanja pred utakmicu 13. kola Superlige Srbije, u kojoj će crveno-beli gostovati ekipi IMT

Bahar
AP Photo/Matthias Schrader

- IMT je odličan tim. Umeli su da naprave probleme mnogim ekipama sa kojima su se sastali. Takođe igraju dobar presing, kao i odbranu. Svesni smo da ćemo morati da se pripremimo kvalitetno za utakmicu, uz maksimalan fokus, kako bismo ostvarili željeni rezultat – istakao je Barak Bahar. 

 Nije želeo da otkrije Barak Bahar koji igrači će početi utakmicu. 

 - Na to pitanje ću moći da odgovorim nakon treninga. Najbolje je da sačekamo i vidimo kako se ko od igrača oseća i kome je potrebno još oporavka nakon duela u Ligi šampiona. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 Istakao je strategy Zvezde da će moći da računa na sve igrače. 

LEGENDA UDARILA JAKO Zvezdino pojačanje na udaru: Nikad nisam video nespretnijeg igrača

 - Svi su zdravi, ali ću nakon treninga moći da vidim ko se oseća svežije i odmornije, a kome će značiti da u utakmicu protiv ekipe IMT uđe sa klupe. 

 Bahar nije želeo da pravi poređenje igrača  nastupaju na poziciji napadača – Endiajea i Mijatovića.  

 - Nema potrebe za poređenjem igrača. Svi igraju i dobijaju određenu minutažu. Takođe, vredno treniraju, daju sve od sebe, zaista obojica rade vrhunski. Mijatović je dugo u klubu, on ovde odrasta i svakako će u narednim mečevima dobijati šansu. 

 Govorio je izraelski stručnjak i o Žan Filipu Krasou. 

 - Svaki igrač ima uspone i padove, kada je reč o igri u toku sezone. Kraso je mnogo pomogao ekipi na početku šampionata, naravno verujem da će tako i nastaviti. Očekuje se od njega da to čini i u budućnosti, kao i da će biti na terenu. Verujemo u njega. 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading