BUGARI U NJEMU VIDE SPAS Bivši trener Zvezde menja Krstajića?

16:42 | 28-10-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Bugarske će pokušati da poprave utisak u kvalifikacijama za EURO

Sa Pinto suspendovan
Bruna Prado/Pool via AP

Fudbalski savez Bugarske kontaktiralo je kiparski Apoel kako bi dobili podrobnije informacije o statusu portugalskog trenera Rikarda Sa Pinta.

Nekadašnji trener Crvene zvezde na Kipru trenutno odrađuje četvoromesečnu suspenziju zbog napada na sudije, pa Bugari žele da iskoriste situaciju.

Lideri kiparskog kluba su zadovoljni kako se stvari odvijaju čak i bez prisustva Sa Pinta na klupi, i ukoliko ekipa nastavi sa pobedama neće biti potrebe da se dovodi novi trener.

Sve manji izgledi da se dopre do Portugalca, naterao je FS Bugarske da ipak posegnu za "planom B" po kojem bi se šansa dala Stanimiru Stoilovu, doskorašnjem treneru Levskog.

Bugarska prvi naredni meč igra protiv Srbije u Leskovcu, potom sa Mađarima, i probaće ono što im do sada nije uspelo - da u jednom od ta dva meča ostvari prvu pobedu u aktuelnim kvalifikacijama.

Podsećamo, do nedavno je selektor Bugarske bio Mladen Krstajić koji je nakon niza loših rezultata dobio otkaz.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading