UZELI SU SKALP ZVEZDI, MOGU LI I PARTIZANU? Trener Voždovca: Crno-beli su ubedljivo u najboljoj formi

16:22 | 28-10-2023

Fudbal 0

Trener fudbalera Voždovca Marko Savić rekao je pred meč protiv Partizana u 13. kolu Superlige Srbije da je rival ekipa koja je ubedljivo u najboljoj formi u celoj ligi.

Savić
FK Voždovac


Voždovac u nedelju od 18.30 časova gostuje na stadionu u Humskoj. Uoči ovog duela "zmajevi" su na četvrtoj poziciji sa 17 bodova, dok su crno-beli vodeći sa 31 bodom.

- Partizan je ekipa koja je ubedljivo u najboljoj formi u celoj ligi, najkonstantniji su, uspeli su i da preokrenu neke duele što pokazuje da veruju u to što rade i da imaju dobru energiju. S druge strane u poslednje vreme prikazali su dominaciju, protivnici nisu uspevali da im zaprete, nisu primili nijedan gol u poslednja četiri meča, ubedljivi su - rekao je Savić za klupski sajt. 

Svestan je Savić kvaliteta protivnika. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Imaju vrhunske igrače, dobro su organizovani, jasni su za analizu. Odlikuje ih fenomenalna tranzicija u napadu, to je nešto što im je najubojitije oružje, sposobni su da kazne svaku grešku protivnika, nije lako igrati protiv njih - dodao je Savić.

Veruje trener Voždovca da će njegova ekipa imati šta da pokaže u Humskoj.

- Imamo i mi naše kvalitete koje možemo da nametnemo i trudićemo se da to i uradimo. Znamo da je to jedno od dva najteža gostovanju u ligi, uz ono Crvenoj zvezdi. Igraju na svom terenu, u odličnom momentumu su, ali to je samo jedan motiv više za nas da izađemo, budemo hrabri i pokušamo da pobedimo Partizan. Utakmicu spremamo na taj način, dajemo i apsolutno najveći mogući respekt, jer pored toga što su istorijski jedan od naša dva najveća kluba, u ovoj sezoni su do sada najviše pokazali - zaključio je Savić. 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading