MOMAK ROĐEN ZA VELIKA DELE Belingem junak Reala u "El klasiku", gol Engleza u 92. minutu utišao Barselonu i lansirao "kraljeviće" na prvo mesto

18:17 | 28-10-2023

Fudbal 0

Engleski reprezentativac junak "El klasika".

Džud Belingem
AP Photo/Joan Monfort

Fudbaleri Real Madrida savladali su danas kao gosti Barselonu u El Klasiku 2:1 (0:1) i naneli Kataloncima prvi poraz ove sezone.

Barselona je povela golom Ilkaja Gundogana u šestom minutu, potom imala dve stative preko Fermina Lopeza i Injaga Martineza, a onda je usledio preokret u režiji Džuda Belingema. Fantastični Englez, debitant u El Klasiku, prvo je postigao fantastičan gol u 68. minutu, a zatim i pogodak za trijumf u 90+2. minutu.

Džud Belingem AP Photo/Joan Monfort
 

Ukupno je već 10 puta bio strelac ove sezone. Real vodi na tabeli sa 28 bodova, koliko ima i Đirona, dok je Barselona treća sa četiri boda manje.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading