EMOTIVNO Mihina porodica proslavlja drugi rođendan njegove unuke, pojavio se dirljiv snimak na društvenim mrežama (VIDEO)

19:20 | 28-10-2023

Fudbal 0

Prava fudbalska legenda je mnogo volela svoju unuku Vjolante i , kada god je mogao, provodio je vreme sa njom.

Siniša Mihajlović
EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

 

Unuka pokojnog Mihe, Vjolante je ćerka Virdžinije Mihajlović i Aleksandra Voljaka. Upravo je ponosna mama, ćerka voljenog Mihajlovića, na društvenoj mreži Instagram objavila nekoliko fotografija slavljenice uz želje da ih proslavi još mnogo u dobrom zdravlju.

Zbog toga su i fanovi pokojnog Siniše objavili snimak na kojem ponosni deda provodi vreme sa voljenom unukom, koja je tokom njegovih najtežih trenutaka u borbi sa leukemijom, predstavljala jedan od razloga da izdrži i pobedi opaku bolest.

Prava fudbalska legenda je mnogo volela svoju unuku Vjolante i , kada god je mogao, provodio je vreme sa njom. Još uvek mala devojčica, se verovatno neće sećati svog dede, ali će imati mnoštvo slika i snimaka da je sećaju na velikog čoveka kakav je Siniša bio.

Iza sjajnog fudbalera i trenera ostala je velika tuga, ali isto tako velika i porodica, koja će generacijama ponosno nositi prezime Mihajlović, podsećajući tako na lik i delo voljenog Siniše.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading