NIJE LAKO NAKON LIGE ŠAMPIONA Bahar zadovoljan igrom Zvezde protiv IMT-a, pomenuo i mlade igrače

22:51 | 28-10-2023

Fudbal 0

Mladi igrači su nastupili od prvog minuta i odigrali su kao odrasli, zaista sam zadovoljan kako su izgledali na terenu, dodao je Bahar.

Bahar
AP Photo/Matthias Schrader

 

Neverovatno je da je ovo druga utakmica u kojoj je trebalo da postignemo mnogo veći broj golova nego što to rezultat kaže, a iz jedne šanse smo primili pogodak, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar posle pobede protiv Voždovca (2:1).

- Nije lako prilagoditi se promeni nakon utakmice u Ligi šampiona, to zaista jeste velika razlika za igrače. Dobro su se pokazali i borili na terenu - istakao je Bahar.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Mladi igrači su nastupili od prvog minuta i odigrali su kao odrasli, zaista sam zadovoljan kako su izgledali na terenu dodao je on.

- Takođe, cela ekipa je dobro igrala, pokazali su veliku borbenost. Imali smo neverovatnu podršku navijača i nakon utakmice. Time sam posebno zadovoljan, mnogo nam znače na svakom meču. Nadam se da će biti uz nas i u sredu na utakmici protiv ekipe TSC-a - zaključio je Bahar.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading