NASTAVLJA SE DRAMA POZNATOG FUDBALERA Majka pronađena, otac i dalje kod otmičara, oglasio se i predsednik Kolumbije

07:35 | 29-10-2023

Fudbal 0

Dijaz prolazi najgore dane u životu...

Luis Dijaz
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Roditelji fudbalera Liverpula Luisa Dijaza kidnapovani su u svojoj domovini u Kolumbiji, a po svemu sudeći, drama se i dalje nastavlja. 

Naime, ovu vest preneli su tamošnji mediji ove subote, a prema najnovijim informacijama, majka fudbalera je pronađena.

Kako prenose svetski mediji, fudbaler je dobio vest u subotu da su njegovi roditelji Luis Manuel Dijaz i majka Silenis Marulanda oteti naoružanim napadom sa benzinske pumpe u svom rodnom gradu Barakasu, u Kolumbiji.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Takođe, navodi se da su vlasti u karipskom gradu, smeštenom u regionu La Guajira, strahovale su da će se ovo dogoditi i upozorile roditelje da izbegavaju svoj seoski dom. Ipak, desila se otmica. 

JEZIVE VESTI IZ KOLUMBIJE Kidnapovani roditelji fudbalera Liverpula

Luis Dijaz EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
 

Posle policijske istrage, majka Luisa Diaza je pronađena od strane lokalnih vlasti, zahvaljujući jednom od punktova postavljenih od strane lokalne policije. Njegov otac, trenutno, i dalje je u rukama otmičara.

Ovaj slučaj se tretira kao nacionalno važan. To dokazuje činjenica da je kolumbijski predsednik Gustavo Petro preneo vest o spasavanju njegove majke.

Da podsetimo, Diјaz je odigrao 43 meča za reprezentaciju Kolumbije. Potpisao je za Liverpul iz portugalskog kluba Porta u januaru 2022. Brzo je postao jedno od najznačajnijih lica kluba, postigavši 14 golova na 58 utakmica za ovaj engleski Premijer ligaš.

Najnovije, kolumbijski fudbaler se pojavio za Liverpul u pobedi od 2-0 protiv Evertona 21. oktobra. Nije jasno da li će biti dostupan za utakmicu protiv Nottingham Foresta u nedelju.

Diјaz je takođe nedavno igrao za Kolumbiju u njihovim CONMEBOL kvalifikacijama protiv Ekvadora i Urugvaja ranije ovog meseca.

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading