DOBRE VESTI Oslobođen otac Luisa Dijaza, otmičari ubijeni?

12:05 | 29-10-2023

Fudbal 0

Otmičari su u akciji spašavanja roditelja fudbalera Liverpula ubijeni

Luis Dijaz
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Svetski mediji prenose da je otac Luisa Dijaza oslobođen iz otmice tokom pucnjave koja je rezultirala smrću dvojici njegovih otmičara nekoliko sati nakon što je oslobođena majka fudbalera.

ISPLIVAO JEZIV SNIMAK Otmica kao na filmu, kidnaperi su sve imali isplanirano

Potraga je nastavljena za Luisom Manuelom Diazom nakon što je Cilenis Marulanda spašena nakon policijske potere koja je pokrenuta otmicom roditelja fudbalske zvezde Liverpula u subotu po podne u blizini njihovog doma u gradu Barrancas u karipskoj regiji Kolumbije.

Podsetimo, fudbaler Luis Dijaz je u subotu dobio vest da su njegovi roditelji Luis Manuel Dijaz i majka Silenis Marulanda oteti posle napada sa benzinske pumpe.

Vlasti su strahovale da će se ovo desiti, pa su upozoreni da izbegavaju svoj seoski dom. Desila se otmica, a srećom, prvo je oslobođena njegova majka, a kasnije i njegov otac.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading