ZVEZDA ŽELI CENTRA IZ NBA Radio je sa Sferopulosom, prepreka Efes i još jedna stvar

13:12 | 29-10-2023

Košarka 0

Crveno-beli traže pojačanje "preko bare"

kem birč
EPA/SPYROS CHORCHOUBAS

Prema navodima italijanskog košarkaškog novinara Matea Andreanija, Crvena zvezda je zainteresovana da u svoje redove dovede  bivšeg centra Orlanda i Torona, Kema Birča.

Crvena zvezda nije najsjajnije ušla u novu sezonu u Evroligi, prema najavama evropskih "insajdera", traži se pojačanje na visokim pozicijama, a Birč bio sigurno bio veliko pojačanje za ekipu Janisa Sferopulosa.

Sferopulos i Birč su sarađivali u Olimpijakosu pre nego što je ovaj centar otišao u NBA ligu, a upravo je ta sjajna veza Bbirča i Sferopulosa ono na šta se poziva Andreani i to predstavlja kao Zvezdinu šansu da ga dovede.

Ipak, Zvezda nije jedina iz Evrope zainteresovana za njega pošto se Efes interesuje za Birča još od pre nedelju dana, a glavna prepreka je želja igrača da dobije novi NBA angažman što je postavio kao primarni cilj.

Razumljivo, na angažman u najjačoj ligi sveta verovatno neće čekati još dugo, pa bi Zvezda možda uskoro mogla da dobije pojačanje na centarskoj poziciji.

 

 

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading