FAVORITI BEZ GREŠKE Liverpul i Aston Vila sa "pola gasa" do laganih pobeda

18:25 | 29-10-2023

Fudbal 0

Liverpul je trenutno treći na tabeli sa 23 boda, odnosno ima bod manje od Arsenala, a dva od prvoplasiranog Totenhema. Notingem je na 16. poziciji sa deset bodova.

FK Liverpul
AP Photo/Jon Super

 

Fudbaleri Liverpula pobedili su na Enfildu ekipu Notingem Foresta sa 3:0, u utakmici desetog kola Premijer lige.

Strelci za sedmu ovosezonsku pobedu Liverpula u Premijer ligi bili su Diogo Žota u 31, Darvin Nunjes u 35. i Mohamed Salah u 77. minutu.

Liverpul je trenutno treći na tabeli sa 23 boda, odnosno ima bod manje od Arsenala, a dva od prvoplasiranog Totenhema. Notingem je na 16. poziciji sa deset bodova.

Ekipa Jirgena Klopa će u narednom kolu gostovati Lutonu, dok će Notingem dočekati Aston Vilu.

FK Liverpul AP Photo/Jon Super
 

Upravo Aston Vila sada ima bod manje od Liverpula pošto je na svom terenu slavila protiv Lutona sa 3:1 golovima Džona Mekgina u 17, Muse Dijabija u 49. i autogolom Toma Lokera u 62. minutu.

Luton je do kraja meča uspeo da ublaži poraz i to autogolom Emilijana Martinesa u 83. minutu. Luton je zabeležio sedmi poraz u sezoni i nalazi se na 18. mestu na tabeli sa pet bodova.

Fudbaleri Brajtona i Fulama odigrali su nerešeno 1:1. Evan Ferguson je u 26. minutu doveo Brajton u vođstvo, a izjednačio je Žoao Paljinja u 65. minutu.

Brajton je i dalje sedmi tim lige sa 17 bodova, dok je Fulam na 14. mestu sa 12 bodova.

Fudbaleri Brajtona u narednoj rundi takmičenja gostuju Evertonu, a Fulam dočekuje Mančester junajted.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading