NA VISINI ZADATKA, UPRKOS UMORU Kraso veruje u pobedu protiv TSC-a: Biće to evropski duel

19:55 | 29-10-2023

Fudbal 0

Fudbaler Crvene zvezde Žan Filip Kraso izjavio je nakon utakmice sa ekipom IMT-a, da su "crveno-beli" jači uz navijače koji će na utakmici sa TSC-om biti 12. igrač ekipe.

Fudbal
Fk Crvena Zvezda

 

Fudbaleri Crvene zvezde juče su pobedili ekipu IMT-a rezultatom 2:1, dok u sredu 1. novembra igraju sa ekipom TSC-a odloženu utakmicu osmog kola.

- U kratkom vremenskom periodu smo odigrali dva duela, prvo u Ligi šampiona, pa potom i u prvenstvu. Pored fizičkog umora morali smo da budemo na visini zadatka protiv IMT-a, te je najvažnije da smo ostvarili pobedu. Odigrali smo dobar meč, dok je rezultat mogao da bude ubedljiviji na osnovu stvorenih prilika - istakao je Kraso za klupski sajt.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Dodaje da će protiv TSC-a pune tribine stadiona “Rajko Mitić” biti od velikog značaja za novi pozitivan rezultat.

- Od kada sam stigao u klub, fasciniran sam navijačima. Čujemo njihovu pesmu na svakom stadionu, to kažem jer i kada smo gosti oni su mnogo glasniji u odnosu na druge gledaoce. Videli smo svi kakvu su atmosferu napravili protiv IMT-a i to mnogo motiviše. Uživam na terenu igrajući za Crvenu zvezdu i našeg 12. igrača. Međutim, nemamo mnogo vremena za odmor, već u sredu igramo protiv TSC. Dočekaćemo ekipu koja je trećeplasirana na tabeli i nastupa u Ligi Evrope. Radujemo se pravom fudbalskom okršaju, biće to evropski duel - zaključio je Kraso.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading