LEGENDA NEMA DILEMU Čuveni trener Arsenala zna koje četiri ekipe će se boriti za titulu u Premijer ligi

06:00 | 30-10-2023

Fudbal 0

Nekadašnji francuski fudbalski trener Arsen Venger izjavio je danas da Arsenal, Liverpul, Totenhem i Mančester siti konkurišu ove sezone za titulu u Premijer ligi, prenosi Bein Sports.

EPA
EPA

 

Venger je vodio Arsenal od 1998. do 2016. godine, a sa londonskim klubom osvojio je 17 trofeja. Sa Arsenalom je osvojio šampionske titule 1998, 2002. i 2004. godine.

- Volim uvek da kažem ono što osećam. Duboko verujem da će Totenhem da bude jedan od kandidata za titulu. Za mene su kandidati Arsenal, Liverpul, Totenhem i Mančester siti, koji naravno ne možemo da otpišemo", rekao je Venger.

Prvo mesto na tabeli Premijer lige drži Totenhem sa 26 bodova, dok je Arsenal drugi sa 24.

"U ovom trenutku četiri kluba su zrela za titulu, naročito dobro izgleda Totenhem. Kupili su Džejmsa Medisona, koji je sjajan igrač. On je ta poveznica od odbrane do srednjeg reda, dodao je malo tehničke kreativnosti u timu. Kupili su i Mikija van de Vena za koga smatram da je apsolutno izuzetan - istakao je Venger.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading