NAJVAŽNIJE DA ZADRŽIMO OVAKVU ENERGIJU Bibras Natho obeležio vredan jubilej i nema nameru da stane

17:05 | 30-10-2023

Fudbal 0

Fudbaler Partizana Bibras Natho izjavio je posle utakmice sa Voždovcem, da je najvažnije da ekipa zadrži energiju i momentum u kom se nalazi.

Bibras Natho
EPA

Crno-beli su savladali Voždovac na domaćem terenu sa 3:0 (0:0) u utakmici 13. kola Superlige Srbije, dok je Natho na meču zabeležio 50. asistenciju od dolaska u beogradski klub.

- Gde god se okrenete statistika i brojevi, ali ne mogu da krijem, lep je osećaj. Ipak, ono što je najvažnije je da zadržimo ovakvu energiju, duh i momentum, da na ovaj način nastavimo i privedemo jesenju polusezonu kraju - rekao je Izraelac.

On je dodao da je ekipa "crno-belih" odradila odličan posao na jučerašnjoj utakmici.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Normalno je da se na poluvreme ode bez golova. Ekipe se na početku zatvore i imaju snage i da trče, dok se kasnije ta snaga gubi i prinuđen si da igraš otvorenije. Tu onda vidimo našu šansu i postižemo golove - zaključio je Natho.

"Crno-beli" u sredu, 1. novembra, gostuju ekipi Jedinstava iz Uba u šesnaestini finala Kupa Srbije.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading