NE, OVO NIJE VIC Izašli Srbin, Bosanac i Hrvat zajedno u kafanu - znate li ko je častio? (FOTO)

17:55 | 30-10-2023

Fudbal 0

Zajedničku fotografiju okačio je na svoj fejsbuk nalog i napisao zanimljiv komentar.

Dušan Tadić

 

Možda zvuči kao početak vica karakterističnog za naše podneblje, ali u Turskoj su se u restoranu zaista našli Srbin, Bosanac i Hrvat, fudbaleri i saigrači iz Fenerbahčea Dušan Tadić, Edin Džeko i Dominik Livaković.

Prethodno su pobedili Pendikspor (5:0) u meču 10. kola turskog prvenstva, a tri gola dao je bosanski reprezentativac, ali su po 90 minuta na terenu proveli i Tadić i Livaković, tako da su i oni dali doprinos ubedljivom trijumfu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Dan kasnije otišli su na ručak negde na Bosforu, a pridružio im se i bivši fudbaler Eldin Adilović. Zajedničku fotografiju okačio je na svoj fejsbuk nalog i napisao zanimljiv komentar.

Fudbal Printscreen/Instagram
 

- Zna se ko časti posle tri gola - napisao je nekadašnji napadač. 

Sudeći po karijeri kakvu je Džeko imao, nemamo dilemu da mu je plaćanje ručka saigračima lako palo. Inače je poznat kao veliki džentlemn koji je umeo da ostavi mnogo novca u provodu. Put ga je iz Bosne i Hercegovine odveo u Češku, a onda su nastavile da se ređaju najjače lige u Evropi. Prva ozbiljna stanica bio mu je Volfsburg, a zatim Mančester siti, Roma i Inter. 

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading