"ŽELIM DA TE PAMTIM OVAKO" Mihina supruga objavila srceparajuću fotografiju, mnogi će se rasplakati zbog ove scene (FOTO)

13:40 | 31-10-2023

Fudbal 0

Takvog želi da ga se seća. Nesmajanog sa sinovima.

"ŽELIM DA TE PAMTIM OVAKO" Mihina supruga objavila srceparajuću fotografiju, mnogi će se rasplakati zbog ove scene (FOTO)
Printscreen/ Instagram

 

Arijana Mihajlović, supruga Siniše Mihajloivća, podelila je na Instargramu fotografiju naše legende sa sinovima i ostavila emotivnu poruku.

Miha više nije sa nama, to niko ne može da prihvati, posebno njegova porodica, supruga i deca. Nikada ga neće zaboraviti, a na Instagramu nas često podsećaju na Sinišine najlepše momente tokom karijere, ali i privatnog života. 

 

 

Njegov osmeh, to ostaje, to niked neće otići. On živi. Arijana je podelila Mihinu fotografiju sa sinovima Miroslavom i Dušanom, dok su bili deca. Takvog želi da ga se seća. Nesmajanog sa sinovima.

- Želim da te pamtim ovako - napisala je Arijana Mihajlović. 

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informcija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading