SVI NA STADION, SVI U ARENU "Delije" pozivaju navijače da podrže fudbalere i košarkaše posle nešto slabijih izdanja

17:20 | 31-10-2023

Fudbal 0

Poruka navijača Crvene zvezde je jasna

FK Crvena zvezda
Alo

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u četiri dana obe utakmice protiv Partizana u kojima su bili gosti u "Štark areni". 

Najpre se desio poraz u Evroligi, a onda i u ABA ligi. 

Sa druge strane, ni fudbaleri Crvene zvezde ne briljiraju trenutno. Izgubili su od Lajpciga u grupnoj fazi Lige šampiona, potom jedva iščupali pobedu protiv IMT-a od 2:1 u Superligi Srbije, pa je to dovoljan razlog da reaguju i "delije" koje su pozvale sve navijače da podrže klub u važnim utakmicama kako u fudbalu, tako i u košarci. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ZVEZDA OTVARA KAPIJE MALIŠANIMA Besplatan ulaz za decu do 14 godin na utakmici protiv TSC-a

Zvezda igra u sredu od 19 časova na "Marakani" u fudbalskoj ligi Srbije protiv TSC-a, dok u četvrtak u okviru Evrolige, crveno-beli dočekuju minhenski Bajern od 18.30 u "Štark areni". 

-Iza nas je nedelja neuspešnih rezultata u više sportova. Dobra igra fudbalera u Lajpcigu uprkos porazu, i tanka pobeda na Krovu protiv Imt-a, to bi bilo sve od onog pozitivnog ako se tako može reći. Na na sve to dodati košarkaške derbije koji su odigrani u među vremenu. Nikome nije ni lepo ni drago što iz svega ovoga nismo drugačije izašli, ali to je sport, to je život. Ono što sigirno kao grupa nećemo dozvoliti, da se bilo gde oseti da su naši klubovi poljuljani. Ovde je možda i veći akcenat na košarci. Nećemo tražiti u četvrtak krivce za izgubljeni derbi, nećemo negodovati, nego ćemo dati bezrezervnu podršku kada su ovakvi trenuci. Najmanje što nam treba je da damo povoda drugima da se slade posle ovakvih stvari još više. Ne! Naprotiv, sutra bi morali da se pojavimo u dobrom broju na Marakani i da od na izgled teže utakmice, svojim doprinosom napravimo da to bude rutina, a onda u četvrtak, svu negativnu energiju da izbacimo kroz pesmu i navijanje, podršku našim igračima kojima sigurno nije prijatno da taj dan izađu pred nas. I treba tako da se osećaju, ali mi znamo da volimo svoj klub, znamo da se postavimo kao branik u trenutku kada treba, i nećemo dati na njega! 
Ovo je Zvezdaška priča, ko je razume pojaviće se na ove dve utakmice i pokazati da smo još tu, da umemo da odreagujemo i da zaštitimo klubove kada treba! Dugo nismo imali ovakva iskušenja, neki mlađi koji su pre 10 ak godina krenuli na utakmice i ne pamte šta znači -40 u košarci, šta znači boriti se da ne ispadneš iz domaće lige, šta znači vladavina Tomislava Karadžiića. Ovo danas je samo mali zastoj u radu, i pomozimo im da ga prebrode što brže, a ne da dodatno sami sebe destabilizujemo. Kada boli i kada si ljut, uvek znaj da ima ko se raduje tome. Ne dozvolimo im taj luksuz pod plaštom nekih mučenika, jer sve su samo to ne. Vreme je da proradi inat, da proradi malo logika, vreme je da se budimo!  SVI NA STADION! SVI U ARENU - stoji u objavi "delija". 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informcija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading