DOĐI NA UTAKMICU, VRATI SE KUĆI SA NOVIM AUTOMOBILOM Zvezda organizuje nagradnu igru za svoje navijače, a evo kako da dođete do ključeva

09:58 | 01-11-2023

Fudbal 0

Biće ovo pravi derbi, a crveno-beli su spremili veliko iznenađenje za svoje navijače.

Navijači Zvezde
AP Photo/Matthias Schrader

 

Fudbaleri Crvene zvezde od 19.00 igraju odloženi meč 8. kola Mozzart Bet Superlige Srbije protiv vicešampiona države TSC-a.

Biće ovo pravi derbi, a crveno-beli su spremili veliko iznenađenje za svoje navijače.

- Obaveštavamo sve navijače da na dan utakmice protiv TSC-a, startujemo sa jednom do sada neviđenom nagradnom igrom kada su u pitanju sportske manifestacije.

Cilj je pronaći karticu/ključ na tribinama Marakane tokom prvenstvenih utakmica, a potom i automobil koji se nalazi na skrivenoj lokaciji u blizini stadiona Crvene zvezde.

 

 

Najsnalažljiviji i najbrži učesnik u nagradnoj igri osvaja automobil Toyota Aygo X.

Kartice se skupljaju na tri prvenstvene utakmice: protiv TSC-a (1. novembar), protiv Radnika (4. novembar) i protiv lučanske Mladosti (10. decembra). Broj kartica, samim tim i učesnika je ograničen na 60.

Pravo na učešće u nagradnoj igri pronalazač kartice stiče samo ako se odmah nakon meča javi u Servis za članstvo, gde će na uvid dati kupljenu sezonsku ili dnevnu kartu, nagradnu karticu i važeći identifikacioni dokument (lična karta/pasoš).

Molimo sve učesnike da se bolje upoznaju sa celokupnim pravilima i da ih pažljivo pročitaju na ovom LINKU.

Zvezdaši, srećno - piše u objavi Zvezde.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informcija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading