SRBIJA NJEGA ČEKA U REPREZENTACIJI Nova zvezda Bajerna produžila ugovor sa Bavarcima, svi se nadaju da će uskoro zaigrati za "orlove"

12:16 | 01-11-2023

Fudbal 0

Mladi fudbaler srpskom porekla Aleksandar Pavlović potpisao je prvi profesionalni ugovor sa čelnicima Bajerna, saopštio je danas klub iz Minhena.

Aleksandar Pavlović
EPA

 

Kako se navodi, 19-godišnjak rođen u Minhenu potpisao je ugovor do juna 2027. godine. Pavlović se najbolje snalazi na poziciji defanzivnog veziste, a prethodnog vikenda je debitovao za prvi tim Bajerna, kad mu je trener Tomas Tuhel dao šansu u finišu meča protiv Darmštata, koji je okončan pobedom šampiona Nemačke rezultatom 8:0.

- Aleksandar je naše dete, koje je ostvarilo san da zaigra u Bajernu. Mi kao klub želimo da imamo što više ovakvih priča - rekao je izvršni direktor bavarskog giganta Jan Kristijan Dresen.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Talentovani fudbaler je postao tek treći Srbin koji je zaigrao za prvi tim Bajerna, pre njega su to uspeli samo Radmilo Mihajlović i Miloš Pantović.

Pavlović ima srpsko poreklo i dvojno državljanstvo, nemačko i srpsko, a kako je najavljivano u medijima, radije bi u budućnosti igrao za Srbiju.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informcija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading