ŠOK NA MARAKANI TSC stigao do boda u 91. minutu, Zvezda prosula bodove u nadoknadi!

21:03 | 01-11-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Crvene zvezde i TSC-a remizirali su 1:1 na "Marakani" u okviru odloženog osmog kola Superlige Srbije

fk crvena zvezda
Fk Crvena Zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde uzeli su "samo" bod na svom stadionu protiv trećeplasiranog TSC-a. Crveno-beli ispustili su sva tri boda na svom stadionu i sada zaostaju šest bodova za liderom na tabeli, Partizanom, kada su odigrani svi zaostali mečevi.

Crveno-beli su imali inicijatiuvu veći deo meča, posed je bio na strani domaćina, a to sve potkrepljuje podatak od čak 16 kornera. 

Crvena zvezda je bila nekonkretna, obigravala oko gola gostiju, često i bez šuta na gol, a najbolju šansu u  prvom poluvremenu stvorili su igrači TSC-a, kada se Vlalukin našao na pet metara od gola Omrija Glazera.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

U drugom poluvremenu nije viđeno ništa novo. Crvena zvezda je napadala, često šutirala preko gola, a često uopšte nije ni uputila šut ka golu Simića, te je nastavila nekonkretno. Sve do 83. minuta kada je defanzivni bedem gostiju probio Aleksandar Katai, posle gužve kod gola TSC-a. Delovalo je da su crveno-beli osigurali tri boda u samom finišu, a onda je usledio šok na stadionu "Rajko Mitić".

Glavni sudija produžio je meč na još četiri minuta, a samo minut kasnije stiže duga lopta preko pola terena, prima je Đakovac koji nije čak ni uspeo da se u potpunosti oslobodi svog čuvara, poslednjeg u liniji odbrane, ali je dobro zahvatio loptu i poslao je u gol.

Crvena zvezda sada ostaje na drugom mestu na tabeli sa 28 bodova, dok će treće mesto i dalje držati TSC sa 23 boda.

U narednom kolu Zvezda će na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Radnik u subotu od 18 časova, kao uvertiru pred duel u Ligi Šampiona sa Lajpcigom na Marakani. Sa druge strane TSC će takože naredne nedelje igrati svoj meč u Evropi, protiv Frajburga,a  pre toga gostuje Čukaričkom.

                              CRVENA ZVEZDA-TSC (1:1)

Stadion: "Rajko Mitić"                                                                                        Sudija: Milan Mitić

Crvena zvezda: Glazer - Điga, Dragović, Rodić - Nedeljković, Hvan, Stamenić, Lučić - Ivanić - Bukari, Olajinka

TSC: Simić - Đorđević,. Antonić, Čalušić - Vlalukin, Radin, Kuveljić, Stanić, Petrović- Jovanović, Ćirković

 

 

94. minut- KRAJ! Crvena zvezda-TSC 1:1

90. minut- GOOOOL! Đakovac! Crveno beli su ispali u odbrni u poslednjoj liniji, Đakovac donosi izejdnačenje TSC-u u nadoknadi.

83. minut- GOOOOOL! Katai! Velika gužva ispred gola TSC-a gde se našao veliki broj igrača, prva lopta poslata je u stativu, odbila se Kataiju, koji je nekako uspeo smestiti u gol. Zvezda vodi u samoj završnici meča.

75. minut- Kvalitetan i konkretan šut Hvanga u okvir gola, koji je golman Simić odbranio. Nakon toga Lučić ponovo šutira u golmana domaćina. Zvezda preti u poslednjih 15 minuta meča.

72. minut- Slobodan udarac za Crvenu zvezdu. Loše je centrirao Kraso, uz to u ofsajd. U igru ulazi Aleksandar Katai, izlazi Mirko Ivanić.

70. minut- šut Rodića pravo u golmana Simića.

68. minut- Novi šut daleko preko gola Mirka Ivanića.

fk crvena zvezda Fk Crvena Zvezda
 

 

64. minut- Novi šut Zvezde u okvir gola, Bukari u golmana TSC-a.

60. Minut- Sjajna šansa za TSC koju ne realizuje Jovanović, fudbaler TSC-a se otvorio, primio dovbar pas, i ostvario prednost protiv svog čuvara, međutim šutira u spoljni deo mreže.

57. minut - Crveno-beli konstantno opsedaju gol gostiju, izvode 13. korner, ali  fali kvalitetna završnica.

52. minut- Prva prava šansa i najbolja do sada, Mirko Ivanić šalje loptu preko gola.

51. minut- Na centaršut Hvanga Crvena zvezda je imala praktično još jedan zicer tik ispred gola, Olajinka loptu šalje preko.

49. minut-Prva prilika u drugom poluvremenu za Crvenu zvezdu, Mirko Ivanić je šutirao iz slobodnog udarca međutim samo u živi zid.

Počelo je drugo poluvreme.

47. minut- Kraj prvog poluvremena na "Marakani" 0-0

45.minut- Glavni arbitar je produžio prvo poluvreme sa dodatnih dva minuta.

41. minut- Konstantno se igra ispred gola gostiju, Zvezda ne može da uputi kvalitetan šut u okvir gola.

31. minut- Sjajna kontra koju je povukao brzi Bukari, namestio je loptu mladom Lučiću, te je ovaj ostao sam ispred golmana TSC-a. Lučić šutira preko gola.

26. minut- Najopasnija šansa na meču u režiji TSC-a, Vlalukin je na centaršut saigrača ušao u pet metara od gola, uputio loptu u gol ali na mestu je bio Omri Glazer tačno ispred Vlalukina. Loptu je poslao golman Zvezde u korner.

22. minut- Igra se uglavnom ispred gola TSC-a, Zvezda napada ali bez završnice. Crveno-beli su izveli pet kornera.

15. minut- Slabiji šut u okvir gola Milana Rodića desnom nogom, siguran Simić.

11. minut- Prva šansa za goste, Kuveljić je zapretio iz daljine, međutim siguran je Omri Glazer.

10. minut- Inicijativa i posed u prvih 10 minuta na strani Crvene zvezde.

7. minut- Već treći udarac iz ugla za domaćine, drugi u istom napadu, nakon kojeg je Mirko Ivanić uputio daleki i jak šut koji je golman Simić morao da izbaci u korner. 

2. minut- Prva šansa na meču za Crvenu zvezdu, udarac ka golu gostiju uputio je Hvang, ali pravo u golmana TSC-a.

19:04- Počela je utkmica na stadionu "Rajko Mitić"!

18:59- U Zvezdi su na klupi ostali Kraso, Ndiaje, Mijatović, Mijailović, Mitrović...

18:41- Žarko Lazetić uoči duela sa Crvenom zvezdomNismo presrećni zbog momenta u kome se utakmica igra i rado bi je pomerili, ali prilagođavamo se. Praktično smo imali jedan dan za pripremu meča koji se u idealnim uslovima sprema deset dana. Tako je kako je i pokušaćemo da sa što manje detalja opteretimo igrače i da im damo samo osnovne informacije i da budemo što više svoji.

18:27- Barak Bahar pred duel sa TSC-om: Pripremamo se kao i za svaki naredni meč, pa su nam samim tim sve utakmice podjednako važne. Spremamo se identično za susrete u domaćem prvenstvu i Ligi šampiona. Upoznati smo sa kvalitetom ekipe TSC, radi se o dobrom timu, fleksibilnom, koji igra u Ligi Evrope i u svom rosteru ima kvalitetne igrače. Bićemo spremni za sutrašnji okršaj.

18:24- Tim Baraka Bahara se nalazi u nizu od četiri uzastopne pobede i izašao je iz rezultatske krize, sa druge strane, Topolčani imaju četiri meča za redom u domaćoj ligi bez upisane pobede.

18:08- Dobro veče i dobrorošli na uživo prenos utakmice odloženog osmog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i TSC-a. Sva dešavanja sa stadiona "Rajko Mitić" pratite na našem "lajv blogu".

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Za više sportskih infromacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading