SPREMIO JE VELIKO IZNENAĐENJE Trener Bajerna vraća 35-godišnjeg štopera u klub?

15:26 | 02-11-2023

Fudbal 0

Fudbalski klub Bajern bi mogao uskoro da angažuje nekadašnjeg reprezentativca Nemačke Žeroma Boatenga, prenose nemački mediji.

Bajern se poigravao
Tom Weller/dpa via AP

 

Iskusni nemački fudbaler već nedeljama trenira sa Bajernom. On je pre mesec dana bio na pragu potpisivanja ugovora sa šampionom Nemačke zato što Bajern ove sezone ima problema sa povredama odbrambenih igrača.

Međutim, Bajern je odustao od angažovanja od Boatenga, koji je nastavio da trenira sa ekipom iz Minhena. Bild danas prenosi da trener Bajerna Tomas Tuhel ponovo razmatra mogućnost da pojača odbranu i u klub vrati Boatenga, pošto će Matijs de Liht najverovatnije odsustvovati šest nedelja van terena zbog povrede kolena.

Boateng (35) je od 2011. do 2021. igrao za Bajern. On je za klub iz Minhena odigrao 364 utakmica i postigao je 10 golova. Sa Bajernom je osvojio 22 trofeja. Pored Bajerna igrao je za Hertu, Hamburger, Mančester siti i Olimpik iz Liona.

Boateng je za reprezentaciju Nemačke od 2009. do 2018. godine nastupio na 76 mečeva. Sa Nemačkom je osvojio titulu na SP 2014. i treće mesto na Mundijalu 2010.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading