BAHAR O SUSRETU SA NAVIJAČIMA U SVLAČIONICI "Bio je to iskren i važan razgovor"

15:30 | 03-11-2023

Fudbal 0

Trener fudbalera Crvene zvezde obraća se medijima uoči duela sa Radnikom

Barak Bahar
Alo/Marko Metlaš

Nakon kiksa Crvene zvezde koja je uzela "samo" bod protiv TSC-a, Barak Bahar se nije pojavio pred medijima, a pre toga je zajedno sa igračima razgovarao sa najvatrenijim navijačima u svlačionici, budući da Crvena zvezda više nema prava na kiks. Sada je objasnio tu situaciju.

SVE JE ISTO, A NIŠTA ISTO NIJE Ko je sada favorit za titulu?

-Znam da ste bili razočarani što nisam bio pred novinarima u sredu posle TSC-a. Imam razlog, navijači su došli u našu svlačionicu. Hteli su da pričaju sa mnom i igračima. Bio je to iskren i važan razgovor, hteo sam da ih čujem i bila je to normalna konverzacija-rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Nikada nisam bežao od pitanja, posebno posle lošeg rezultata (remi protiv TSC-a) i zato sam došao ovde da ponudim odgovore pred vama. Razumem buku navijača i medija, očekivanja su uvek velika. Odlično smo počeli na pripremama i u sezoni, pa su se očekivanja dodatno uvećala. Možda nismo bili dovoljno skromni. Trebalo mi je vreme da shvatim ligu, izgubili smo dve utakmice. Zvezda nikada ne gubi u šampionatu, iz toga smo mnogo naučili. Nisam naivan, rezultat je najbitniji u Srbiji, ali protiv TSC-a bila je potpuna dominacija, brojke govore u prilog tome- istakao je Bahar na konferenciji za medije pred meč sa Radnikom.

Izraelski stručnjak odbacio je priče da "glavnom nije u Beogradu" zbog rata zu njegovoj zemlji.

"Pričali smo o tome da moja zemlja krvari, porodica mi je tamo i koliko to bola prouzrokuje. Ne govorim ovo da se žalim, već što ljudi pričaju da moja glava nije ovde, što nije tačno. Prisutan sam stopostotno u Zvezdi, isto kao i moji saradnici", poručio je Bahar.

 

Za više sportskih infromacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading