KLOP ISKREN PO PITANJU BAJČETIĆA "Njegov kvalitet nije upitan, ali..."

06:00 | 04-11-2023

Fudbal 0

Španski fudbaler koji ima srpske korene oporavlja se od povrede butnog mišića

stefan bajčetić
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN EDITORIAL USE ONLY

Trener Liverpula Jirgen Klop pričao je o statusu Stefabna Bajčetića u klubu, koji je doživeo povredu butnog mišića i već neko vreme je van terena. 

Bajčetić je upisao dva nastupa ove sezone za sada, protiv LASK-a u Ligi Evrope i protiv Lestera u Liga kupu. Klop kaže da on svakako ima potencijal da postane dobar igrač, ali da je trenutno za to još rano, te da nije sporeman.

-Sa Stefanom imamo jednu od onih situacija… Ajde da kažem to ovako – njegov kvalitet, potencijal i talenat su neverovatni, to su svi videli. Sjajan igrač! Ali, nije još bio spreman. On je još u godinama kada raste, imamo neke igrače jače konstitucije i druge kojima je potrebno dodatno vreme. I to je u redu. Sa ovim drugima ćemo morati da usporimo i sačekamo da sve bude na svom mestu. Kada se to dogodi, kada Stefan ponovo bude mogao da igra, Liverpul će imati odličnog igrača na raspolaganju.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pričao je Klop i o statusu njhegov povrede.

-Moraćemo da sačekamo. Tu je, trenira po svom programu, a kada će se vratiti, to još ne mogu da vam kažem. Znamo koliko je dobar i moramo da mu pomognemo da osposobi telo da to i pokaže. Ne jednom, nego tri puta nedeljno. Zato polako, stići ćemo dotle. Trenutno ne mogu da računam na njega i to je tako.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading