MESI KONAČNO PROGOVORIO Mogao sam da se vratim u Barselonu, ali...

13:20 | 04-11-2023

Fudbal 0

Lionel Mesi je objavio da je Evropa za njega završena priča i tako negirao tvrdnje da će se vratiti u Barselonu kao pozajmljeni igrač Intera iz Majamija

Lionel Mesi

U intervjuu za francuski lis "Lekip", Mesi je rekao da je malo falilo da se vrati u Barselonu 2021. godine.

VIŠE NIKADA NEĆE BITI ISTO Amauri grupa suorganizator zlatne lopte, dodaju se i dve nove kategorije

- Mogao sam da se vratim u Barselonu, ali se nije dogodilo. Kada sam odlazio 2021. godine, dogodilo se iznenada. Moja prva ideja uvek je bila da se vratim kući, da ponovo igram u dresu Barselone, da tamo završim karijeru. O tome sam oduvek sanjao. Ali, nije bilo moguće. Zato sam odlučio da dođem u Inter Majami - rekao je Mesi i dodao:

- Imao sam mnogo ponuda. Potpuno različitih. Od Barse, drugih evropskih klubova, iz Saudijske Arabije... Ali, mi smo odmah izabrali Majami i srećni smo zbog toga, jer se ovde osećamo jako dobro. Uživamo u svakom danu provedenom sa porodicom. Možemo mnogo toga da radimo zajedno, mogu da budem svakog trenutka sa suprugom i decom, koja su mi najviše nedostajala. Majami je spektakularan grad, sa sjajnom klimom.

Istakao je da je evropski fudbal za njega završena priča.

- Jeste, mislim da je tako. Hvala bogu, imao sam tu sreću da ostvarim fenomenalnu karijeru, osvojio sam sve o čemu sam sanjao u Evropi, gde sam igrao tako dugo. Napravio sam novi korak dolaskom u SAD, pa ne verujem da ću se ikada više vratiti da igram u Evropi. Naravno, nedostajaće mi do kraja života igranje Lige šampiona ili La Lige, jer su to utakmice sa posebnim ukusom. Ali, uživam i ovde koliko god mogu, tako da ne osećam frustraciju - rekao je Mesi i otkrio da još ne zna čime će se baviti posle kraja karijere:

- Znam da ćemo se vratiti da živimo u Barseloni. To je naš dom, gde imamo naše navike, naše prijatelje. Ali, nemam predstavu čime ću se baviti. Nisam o tome ni razmišljao, niti želim. Želim da uživam kao fudbaler u godinama koje su ispred mene, da radim ono što sam oduvek želeo kao dečak. A, kada okačim kopačke o klin, potražiću svoj novi put. Trener? Ne verujem. Ali, sigurno će biti nešto u fudbalu, jer je on ceo moj život.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading