BIVŠI KAPITEN ZVEZDE BIRANIM REČIMA O GLAZERU Borjan poslao moćnu poruku i timu Zvezde

22:01 | 04-11-2023

Fudbal 0

Gost iznenađenja na "Marakani"

Borjan
Marko Metlaš

Milan Borjan je večeras prisustvovao kao navijač utakmici u kojoj je Crvena zvezda na "Marakani" pobedila Radnik sa 3:1. 

Borjan je imao samo reči hvale na račun Omrija Glazera koji ga je nasledio između stativa.

- Glazer je neverovatan, ima neverovatan refleks. Vidi se da je dobar golman, baš smo pričali, samo treba da nastavi dalje. Kiks se desi svakom, i meni se dešavao milion puta kiks. Glazer zna gde je došao, u kakav klub, samo neka nastavi da veruje u sebe. Ima i dobru konkurenciju u Popu i Vasiljeviću. Samo neka nastavi da brani dobro, da izdiže ekipu i da se pobedi u ligi šampiona i da se prođe dalje - poručio je Borjan. 

Ono što smatra važnim jeste da igrači nauče koliko je Zvezda veliki klub i da nema opuštanja. 

- Neverovatan je osećaj doći ovde posle toliko godina provedenih u Zvezdi, probudile su se emocije. Nedostaje mi sve ovo. Bitno je da su momci pobedili, što je dobro. Sad dobro da se skoncentrišu i da dobiju Lajpcig i obraduju navijače. Gledam utakmice, treba uklopiti nove igrače i stručni štab. Ima i uspona i padova, ali to je sasvim normalno. Zvezda je veliki klub, mora da melje svaku utakmicu, svaki ovaj novi igrač mora da zna kakav dres nosi. Mi smo to znali svaki put. I kad je išlo loše, davali smo sve od sebe, jer smo čuli huk sa tribina. Ova Zvezda je danas dobro izgledala. Biće to mnogo bolje, samo da momci veruju i nastave dalje. Zvezda uvek mora da ide na pobedu, velika su očekivanja. Došli su novi, skupi igrači. Napravljeni su veliki potezi u prelaznom roku  - ističe golman.

Ugovor sa Zvezdom mu ističe u leto 2026. godine i voleo bi opet da se vrati na "Marakanu". 

- Ova energija ovde je neopisiva. Uvek postoji želja da se vratim i Bože zdravlja hoću jednom. Imam ugovor sa Slovanom do juna, a onda još dve godine sa Zvezdom, pa videćemo šta će biti - zaključio je Borjan.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading