NE INTERESUJU ME REKORDI Duljaj iskren: Ništa ne može na silu

13:40 | 05-11-2023

Fudbal 0

-Kamion sa jajima je spreman. Prvi put kad kiksnemo, a to će se desiti. Važno je da tim bude koncentrisanć- kaže Igor Duljaj

FK Partizan
Alo/Marko Metlaš

Partizan se nalazi na vrhu tabele Superlige Srbije i ide ka tituli jesenjeg šampiona. Za to je sigurno najzaslužniji trener crno-belih Igor Duljaj koji ističe da ga ništa sem Partizana trenutno ne zanima.

-Kad počne utakmica ne gledam u sat, ne obraćam pažnju koji je minut bio kad smo postigli gol, važno je da tim verjuje u ono što radimo. To pokazuju primerima: Nemanja Nikolić i Bibars Natho su dozvolili Mateusu Saldanji da šutne po penal, osećaju jedni druge, povezani smo, postali smo jak kolektiv, to nas održava u teškim trenucima. Važno je da se naš duh ne slomi. Stvarno me ne interesuju rekordi. Na primer, kad sam bio dete moj saigrač je na jednoj utkamici dao devet od 11 golova, želeo sam da ga presitgnem i na narednoj sam za prvo poluvreme, koje smo dobili 8:0 dao šest. Završilo se 14:0, a ja sam dao osam golova. Hteo sam na silu i deveti… Tad sam shvatio da ništa na silu ne može, pa ni rekordi.

Ne zanimaju ga ni rekordi niti statistički podaci.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Ako mi verujete, ne interesuje me ko šta piše ili kaže. Gledam samo ono što se dešava u našoj kući, u Zemunelu. Jedino me to interesuje. Da li smo peti ili prvi po određenim statistikama stvarno me ne zanima.

Za više sportskih informacija, zaprartite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading