SPEKTAKL NA "MARAKANI" Crvena zvezda pustila dodatne karte za utakmicu protiv Lajpciga

10:20 | 06-11-2023

Fudbal 0

Podsetimo, duel je na programu u utorak veče

Zvezda
Marko Metlaš

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21.00 čas dočekuju ekipu Lajpciga u okviru 4. kola Lige šampiona, a iz kluba su odlučili da u prodaju puste dodatni kontigent karata! 

Srpski šampion karte za sever i jug prodaje po ceni 3000/3500, za istočnu tribinu 7000/7500, dok je za zapadnu tribinu 8000/8500. Podsetimo, jefitinija cena je za članove kluba. 

PROMENA PLANA U ZVEZDI Evo gde će crveno-beli odraditi zimske pripreme

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Naš klub je usled velikog interesovanja svih zvezdaša za meč četvrtog kola grupne faze Lige šampiona, koji će crveno-beli odigrati protiv nemačkog predstavnika, doneo odluku da izađe u susret navijačima iz unutrašnjosti Srbije, kao i svima onima koji dolaze iz inostranstva - stoji u saopštenju i dodaje se:

 - Naime, na blagajnama Marakane, kao i onlajn u prodaju je pušten novi kontingent ulaznica, koje će svi zainteresovani moći da obezbede do početka utakmice. Ulaznice za severnu, zapadnu i istočnu tribinu Marakane važe za numerisana mesta, dok će naš klub obavestiti o rasporedu za sektore kada je reč o južnoj tribini. Zvezdaši, vidimo se na Marakani!

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejbsuk stranicu.

Komentari(0)

Loading