"ŽELIM DA BUDU BESNI JER NE IGRAJU" Zanimljiva izjava Pepa Gvardiole nakon nove pobede Sitija

13:05 | 06-11-2023

Fudbal 0

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je danas da je dobar znak kada su njegovi fudbaleri "ljuti" zbog izostavljanja iz startne postave, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Pep Gvardiola
EPA

 

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su pre dva dana na svom terenu ekipu Bornmuta 6:1 u meču 11. kola Premijer lige.

Žeremi Doku je na ovom meču postigao gol i imao je četiri asistencije. On je u prošlom kolu na utakmici protiv Mančester junajteda (3:0) bio na klupi za rezerve, pošto je Džek Griliš bio starter.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Želim ljutog Džeka (Griliša) i želim da igra dobro. A onda da Doku bude ljut jer nije igrao poslednje dve utakmice. To je način da zadržimo konstantnost na ovom nivou - rekao je Gvardiola.

Doku je u letnjem prelaznom roku stigao u Mančester siti iz Rena za 55,4 miliona funti, a postigao je tri gola u svim takmičenja. Belgijanac se za mesto u napadu "građana" bori sa Grilišem, koji još nije postigao gol u Premijer ligi ove sezone.

- Žeremi i Džek mogu da igraju u isto vreme, ali kada ne igraju, sledećeg dana treniraju bolje pošto znaju njihov trenutak dolazi, a kada si psihički spreman, dobro ćeš igrati. Način kojim je Griliš igrao na 'Old trafordu' daje nam više smirenosti i moći na toj poziciji, što je bilo odlučujuće. Svi su nam potrebni. Imamo mnogo utakmica i svi moraju da se takmiče. Onda ćemo pobeđivati i svi će biti srećni. To moramo da uradimo - istakao je Gvardiola.

Mančester siti će sutra na svom terenu dočekati ekipu Jang Bojsa u četvrtom kolu Lige šampiona.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejbsuk stranicu.

Komentari(0)

Loading