HUMANOST NA DELU PARTIZANOVOG NOVAJLIJE Ofanzivni vezista crno-belih zasijao, pa novac od nagrade donirao za lečenje malog Miloša

16:00 | 06-11-2023

Fudbal 0

Nižu se golovi u domaćem fudbalskom šampionatu, a nastavlja se i Superliga humanosti. Fondacija Mozzart od početka sezone za svaki pogodak u prvenstvu donira 10.000 dinara, a u oktobru je humanitarni fond dostigao 760.000 dinara.

MozzartBet
Promo

 

Raspucani su bili superligaši, mreža se zatresla čak 76 puta, a za igrača meseca proglašen je fudbaler Partizana Gajas Zahid, koji je novčana sredstva usmerio za lečenje petnaestogodišnjeg dečaka Miloša Cimeše.

 

 

Ofanzivni vezista crno-belih postigao je tri gola u oktobru i sjajnim partijama preuzeo titulu igrača meseca od Kristijana Belića.

„To govori o kvalitetu našeg tima, važno nam je da svi napredujemo i da se to vidi na terenu. Takođe, svakom od nas je velika čast kada možemo da pokažemo i humanu stranu. Ovo je divna akcija Fondacije Mozzart, puno mi je srce što sam na ovaj način mogao da pomognem. To je najbolja stvar koju možeš da radiš u životu. Želim Milošu sve najbolje i drago mi je da sam dao doprinos na njegovom putu ka ozdravljenju”, istakao je Zahid.

Miloš ima autizam i potrebna mu je inovativna terapija matičnim ćelijama, a sredstva se prikupljaju preko Fondacije Humanost bez granica.

„Veliko hvala Fondaciji Mozzart koja je organizovala humanitarnu akciju u sklopu Superlige, kao i fudbalskom klubu Partizan i igraču Gajasu Zahidu što su usmerili donaciju za Miloševo lečenje. Ovakva pomoć nam mnogo znači i daje nam dodatni vetar u leđa. Lepo je kada znate da niste sami u borbi”, poručila je Aleksandra Stevanović, Miloševa majka.

Od početka sezone Fondacija Mozzart donirala je 2.550.000 dinara, a u humanoj misiji pomogli su joj fudbaler Crvene zvezde Žan Filip Kraso, kao i Kristijan Belić, odnosno Gajas Zahid iz redova crno-belih.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejbsuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading