IGOR DULJAJ POSLE TEŠKOG GOSTOVANJA Teško je kada svaku utakmicu igraš na život i smrt

20:20 | 06-11-2023

Fudbal 0

Strateg crno-belih istakao je da je nerešen rezultat bio najrealniji ishod

Igor Duljaj
Printscreen

Fudbaleri Partizana pobedili su Novi Pazar rezultatom 1:0 (1:0) u utakmici 14. kola Superlige Srbije.

PARTIZAN MINIMALCEM SRUŠIO NOVI PAZAR Crno-beli nastavili pobednički niz i ponovo pobegli Zvezdi na šest bodova

Golom Severine, crno-beli su zabeležili 12. pobedu zaredom.

Zbog velike pobede, Igor Duljaj nije krio zadovoljstvo.

- Videli ste da smo bili malo mrtvi. Počeli smo odlično, postigli prelep gol, imali još nekoliko jako dobrih prilika, ali kasnije smo potpuno pali. Svaka čast Novom Pazaru, igrali su odlično, potvrdili da su sjajan tim i da njihovi rezultati nisu slučajnost. Čestimam mojim momcima na novom trijumfu, a domaćinu na fenomenalnoj igri - rekao je Igor Duljaj.

Strateg crno-belih istakao je da je remi bio najrealniji ishod, a da je junak meča golman Partizana.

- Mnogo je teško kada svaku utakmicu igraš na život ili smrt. Ovaj meč je za mene završen, već se okrećem narednom. Svaka čast igračima, mnogo je teško, ali pokazali su kakav karakter imaju. Danas je naš Aca Jovanović bio odličan, heroj, ali je i njihov čuvar mreže bio sjajan u nekoliko navrata. Da je bilo nerešeno možda bi bilo i najpravednije, ali nekada sreća okrene leđa. Nas je ovog puta malo i pogledala, nagrađeni smo za borbenost i veliku želju - objasnio je Duljaj.

S druge strane, trener Pazaraca Siniša Dobrašinović žali za propuštenim šansama svog tima.

- Složio bih se sa kolegom Igorom. Mogli su ljudi da vide mnogo toga, ostaje žal što nije bilo navijača, jer bi bio spektakl. Mi smo nastavili samo ono što smo počeli protiv Vojvodine. Mogu da budem zadovoljan, bez obzira na rezultat, jer verujem da će sve ovo kasnije i negde da nam se vrati. Ekipu pravimo u hodu, nekada nam se provuku neke manje greške, sve je to proces. Moram da čestitam mojim momcima na dobroj partiji, a Partizanu na bodovima. Želim im sve najbolje u nastavku sezone - poručio je Dobrašinović.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejbsuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading