ATLETIKO PONIZIO SELTIK Milan iznenadio PSŽ

23:42 | 07-11-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Milana pobedili su večeras kao domaćini PSŽ sa 2:1, u derbiju 4. kola Lige šampiona, dok je Atletiko u Madridu deklasirao Seltik sa 6:0.

Milan
AP Photo/Antonio Calanni


U derbiju večeri Milan je savladao Pari Sen Žermen i tako sačuvao šanse da se plasira u nokaut fazu Lige šampiona. 

PSŽ je poveo golom defanzivca Milan Škrinjara u 9. minutu, ali je samo tri minuta kasnije izjednačio Rafael Leao posle asistencije Olivijea Žirua, koji je u 50. minutu doneo potpuni preokret golom udarcem glavom posle centaršuta Tea Ernandeza.

Atletiko je lako i ubedljivo savladao Seltik i tako preuzeo prvo mesto u grupi E. 

Antoan Grizman je već u 6. minutu doveo domaće u vođstvo, a zatim je u 23. minutu gost ostao sa desetoricom jer je isključen Daizen Maeda. 

Prednost Atletika duplirao je Alvaro Morata u 45+2. minutu. Grizman je ponovo bio strelac u 60. minutu za 3:0, a u 66. rezervista Lino je povećao na 4:0. Lino je zatim u 76. minutu asistirao Morati za 5:0, a konačnih 6:0 postavio je Saul Nigez u 86. minutu.

U drugom meču grupe E Lacio je golom Ćira Imobilea u 45+1 minutu pobedio Fejenord i tako se vratio u trku za plasman u nokaut fazu. 

Porto je iskoristio kiks Barselone protiv Šahjora i pobedom se izjednačio sa katalonskim klubom na prvom mestu grupe H. 

Portugalski velikan je bez većih problema savladao Antverp koji ni posle četiri odigrana kola nema osvojen bod.

Evanilson je sa penala doveo Porto u vođstvo u 31. minutu, a da će bodovi ostati u Portugalu bilo je jasno kad je u 51. minutu isključen defanzivac gostiju Jirgen Ekelekamp. Pepe je golom u 90+1. minutu potvrdio pobedu Porta. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejbsuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading