ZVEZDA IMA ČEMU DA SE NADA Jang Bojs se u ovom parametru obrukao na meču sa Sitijem, nestvarna statistika koja raduje "delije" pred meč odluke

10:46 | 08-11-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Crvene zvezde imaju čemu da se nadaju...

FK Crvena zvezda
Marko Metlaš/Alo

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su na domaćem terenu od Lajpciga sa 2:1 u četvrtom kolu Lige šampiona. 

Crveno-beli su se borili, na momente igrali dobro, kod 1:0 za rivala u drugom poluvremenu u par navrata imali solidne šanse za izjednačenje, ali su potom privili gol, a meč je na kraju završen sa 2:1 za goste. 

Zvezda je ostala na jednom osvojenom bodu, koliko ima i Jang Bojs, pa će se između ova dva kluba voditi velika bitka za to treće mesto koje obezbeđuje proleće u Evropi i igranje šesnaestine finala Lige Evrope. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NA RAPORT KOD "DELIJA" Navijači Crvene zvezde držali fudbalere po pljusku 20 minuta, imali su samo jednu poruku za igrače (VIDEO)

Pa nema sumnje da će najvažniji meč za Zvezdu biti taj sa Jang Bojsom u Švajcarskoj. 

Ali, crveno-beli imaju čemu da se nadaju ako je suditi po trenutnoj formi Jang Bojsa. Švajcarci su očekivano izgubili meč od Sitija sa 3:0, ali u tom meču koji se igrao u Engleskoj, gosti nisu uputili nijedan udarac! Da, dobro ste pročitali. Kada je reč o ukupnim šutevima, Siti ih je imao 27, a Jang Bojs - nula! 

Ako je suditi po tome, Crvena zvezda ima čemu da se nada. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading