PRIPREME ZA UTAKMICU PROTIV BUGARSKE Stevan Stojanović obišao stadione u Nišu i Leskovcu

19:04 | 08-11-2023

Fudbal 0

Direktor A tima fudbalske reprezentacije Srbije Stevan Stojanović obišao je stadione "Čair" u Nišu i "Dubočica" u Leskovcu, saopštio je danas FSS.

FSS
FSS


Fudbaleri Srbije će 15. novembra odigrati prijateljski meč sa Belgijom u Briselu. "Orlovi" će četiri dana kasnije u Leskovcu dočekati Bugarsku u poslednjem meču grupe G kvalifikacija za EP, koje će 2024. biti održano u Nemačkoj.

U saopštenju FSS se navodi da će reprezentacija Srbije posle povratka iz Belgije 17. novembra doputovati u Niš.

- Direktor A tima Srbije Stevan Stojanović boravio je u oba grada, u društvu Vanje Koledina, zaduženog za brigu o terenima u SC FSS, kako bi izvršio poslednju proveru pred okupljanje reprezentacije. Postoji mogućnost da će izabranici selektora Dragana Stojkovića dan pred utakmicu trenirati na stadionu 'Čair' pa je zbog toga, osim na stadionu 'Dubočica', Stojanović bio i na terenu niškog Radničkog - saopšteno je iz FSS.

Selektor Srbije Dragan Stojković će u petak, 10. novembra objaviti konačan spisak igrača na koje računa za prijateljski meč protiv Belgije i duel u kvalifikacijama za EP protiv Bugarske. 

Okupljanje i početak priprema je u ponedeljak, 13. novembra u SC FSS u Staroj Pazovi.

Prvo mesto na tabeli grupe G drži Mađarska sa 14 bodova, dok je Srbija druga sa 13. Crna Gora je na trećoj poziciji sa osam.

Srbiji će na meču protiv Bugarske biti dovoljan i bod za plasman na EP 2024, ako Crna Gora prethodno 16. novembra na svom terenu pobedi Litvaniju. U slučaju da Crna Gora odigra nerešeno ili izgubi od Litvanije, Srbija će obezbediti plasman na EP u Nemačku.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading