LEPO JE BITI U PARTIZANOVOM "KLUBU 100" Menig otkrio koje su mu najteže, a koje najdraže utakmice u crno-belom dresu

16:20 | 09-11-2023

Fudbal 0

Fudbaler Partizana Kvinsi Menig rekao je da je lepo naći se u "Klubu 100" i istakao da se u Beogradu oseća kao kod kuće

Kvinsi Menig
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

 Menig je dao intervju za klupski sajt povodom ulaska u "Klub 100"

Fudbaler Partizana Kvinsi Menig rekao je da je lepo naći se u "Klubu 100" i istakao da se u Beogradu oseća kao kod kuće. Menig je dao intervju za klupski sajt povodom ulaska u "Klub 100".

Holanđanin je za Partizan odigrao 102 utakmice u svim takmičenjima, tokom kojih je postigao 23 gola i upisao 26 asistencija.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Nisam pratio statistiku, ali je lepo odigrati toliko utakmica i naći se u Partizanovom "Klubu 100" Rekli su mi da su se ranijih godina upisali i mnogi igrači koji sada nisu u timu, a koji su mnogo uradili za klub. Lep je osećaj, moram priznati- rekao je Menig.

Usledilo je pitanje šta se promenilo od trenutka kad je leta 2021. godine došao u Beograd.

-Ono što je isto je što su se svi, od prvog trenutka, trudili da se osećam kao kod kuće i to je bilo i ostalo tako. Bilo je naravno i uspona i padova, ali smo uvek bili zajedno. Beograd je lep grad. Ja volim Holandiju i to je moj dom, ali u Beogradu su me svi prihvatili- kazao je Holanđanin.

Dodao je da voli sprsku hranu, a posebno jela sa mesom. Osvrnuo se Menig i na najteže i najlepše utakmice.

-Za mene, lično, najteže su protiv Fejnorda i Nordsjelanda. A one koje pamtim kao najlepše su protiv Sparte iz Praga i Sabaha, kad smo se vratili u igru posle 2:0 - neverovatne utakmice- rekao je on. Menig je govorio i o seriji pobeda i prvom mestu na tabeli koje trenutno zauzima Partizan.

-Mi smo sada na prvom mestu i tim putem treba da idemo - fokusirano, spremno i bez euforije! Na kraju ćemo videti rezultat ove sezone. Utakmica po utakmicu- rekao je Holanđanin.

Podrška navijača takođe je oduševila Meniga.

-Apsolutno nam znači njihova podrška. I ona bi trebalo da je veća svakog dana, jer bi trebalo održati kontinuitet. Mislim da su oni toga svesni i ne sumnjam da će nas podržati. Voleo bih da su svakim danom u sve većem broju na stadionu- zaključio je Menig.

Komentari(0)

Loading