BIO JE OVO SJAJAN MEČ Matić (ne)zadovoljan posle poraza Čukaričkog

22:22 | 09-11-2023

Fudbal 0

Trener fudbalera Čukaričkog Igor Matić izjavio je večeras u Leskovcu da je njegov odigrao sjajan meč protiv Fiorentine, ali je dodao da ne može da bude zadovoljan rezultatom.

Igor Matić
EPA-EFE/Tibor Illyes HUNGARY OUT


Fudbaleri Čukaričkog poraženi su večeras u Leskovcu od Fiorentine rezultatom 1:0 u meču četvrtog kola grupe F Lige konferencija.

- Ovo je bio sjajan meč, ali ne možemo biti zadovoljni rezultatom. Ostaje žal za bodovima. Neverovatno je da nam se neke stvari uporno dešavaju i da neće da nam se vrati. Predstavili smo srpski fudbal na lep način protiv jako kvalitetnog rivala. Momci su dali sve od sebe, perfektno smo taktički spremili utakmicu. Fiorentina osim tog penala i jedne šanse, nije pokazala mnogo toga. Mi smo imali dve, tri poluprilike i jednu stopostotnu šansu. Ali, nije nam se dalo - rekao je Matić posle meča za TV Arena sport.

On je istakao da su fudbaleri Čukaričkog osim poseda u svim ostalim segmentima parirali igračima Fiorentine.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Nedostajala je mirnoća u završnici i nadam se da ćemo uzeti bodove u nekoj od preostale dve utakmice. Rastemo iz utakmice u utakmice i sada se okrećemo Partizanu, protiv koga igramo za tri dana - zaključio je trener Čukaričkog.

Fiorentina je prva u grupi sa osam bodova, Ferencvaroš i Genk imaju po šest, a Čukarički je bez poena. U narednom kolu, Čukarički će dočekati Ferencvaroš, dok će Fiorentina ugostiti Genk.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading