SKANDAL U NEMAČKOJ Pokazivali albanskog orla i psovali srpske majke, fudbaleri TSC-a nisu znali šta ih je snašlo

07:40 | 10-11-2023

Fudbal 0

Neverovatna scena posle meča u Frajburgu gde su se domaćini poneli neprikladno

FK Frajburg
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

TSC je doživeo pravi debakl u četvrtom kolu grupne faze Lige Evrope protiv Frajburga (5:0), ali su se na kraju domaćini mnogo više obrukali. Nakon meča u kome nije bilo nijedne provokacije na terenu, došlo je do neverovatnog skandala koji su izazvali navijači Frajburga. 

Albanci, ili bar Nemci koji simpatiziraju Albance, stacionirani na gornjoj platformi zapadne tribine Premijum dela na stadionu "Evropa park" su igračima pokazivali dvoglavog albanskog orla što je zabeleženo na fotografijama. I ne samo to, kako prenosi "Sportski žurnal", trojica-četvorica Albanaca su dovikivala razne stvari, psovali su Srbiju i majke fudbalerima kluba iz Bačke Topole, pritom pominjavši naravno i "Kosovo". 

AGONIJA SRPSKOG FUDBALA SE NASTAVLJA Potop TSC-a protiv Frajburga

Prema rečima izveštača, fudbaleri TSC-a su ih u neverici gledali, kao i Nemci okolo njih, a prestali su da psuju tek kada je i poslednji fudbaler našeg tima ušao u tunel. Reklo bi se da su imali poseban razlog da dođu na utakmicu, međutim uprkos teškom porazu i nervozi, fudbaleri kluba iz Bačke Topole nisu naseli. 

-Delegat utakmice Artur Azarjan iz Jermenije stajao je ispred tunela i gledao šta se dešava. Da li je i šta zapisao, diskutabilno je!", prenosi "Sportski žurnal", a sada ostaje da vidimo da li će UEFA reagovati ili će kao i mnogo puta do sada ćutati.

Podsetimo, i na meču drugog srpskog kluba u Evropi prethodne večeri došlo je do skandala. Navijači italijanske Fiorentine napravili su odvratan gest kada su u prvom delu susreta u LEskovcu na rasnoj osnovi vređali Endiajea iz srpskog kluba, pa je meč na kratko prekinut. Fiorentina je slavila 1:0. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading