RAME UZ RAME SA ELITOM Zavirite u ekskluzivnu centralnu ložu na "Marakani", evo šta nudi i koliko košta godišnja propusnica (FOTO)

18:25 | 10-11-2023

Fudbal 0

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je danas ekskluzivnu centralnu navijačku ložu na zapadnoj tribini stadiona "Rajko Mitić".

FK Crvena zvezda
Alo!/Vladimir Marković

Po ugledu na najbogatije evropske klubove navijači koji obezbede mesto u centralnoj loži moći će da uživaju u fudbalu, a istovremeno imaju najkvalitetniju uslugu.

Loža je kapaciteta 200 mesta, cena godišnje ulaznice iznosi 6.000 evra i za ovu sezonu su već skoro sve rasprodate. Posebna atrakcija za navijače je Crveno-beli meni, koji je u potpunosti zasnovan na tradicionalnoj srpskoj hrani i piću.

Promociji su prisustvovali predsednik kluba Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić, sportski direktor Mitar Mrkela, tehnički direktor Marko Marin, poslovni direktor Marko Petrović i legende Vladimir Petrović Pižon, Dušan Savić i Boško Đurovski.

@alo_portal Zanimljiva scena na Marakani pred meč Zvezde i Lajpciga: Rođa Raičević i "U tebe sam zaljubljen" se ori stadionom! ⚽️🔴⚪️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryou #fypシ #viral #fypシ゚viral #marakana #crvenazvezda #lajpcig ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading