ĆIRILICA U ARABIJI ZBOG MITRA Srpski reprezentativac se oduševio kada je video srpski jezik i poruku malog navijača, a onda je uradio ovo (FOTO)

21:27 | 10-11-2023

Fudbal 0

I dok navijači ovog kluba slave 10. gol Mitrovića u prvenstvu, cela Arabija i dalje bruji o potezu srpskog reprezentativca posle prethodne utakmice.

Aleksandar Mitrović
EPA

 

Golom Aleksandra Mitrovića u 81. minutu, Al Hilal je načeo Al Tavun u derbiju 13. kola prvenstva Saudijske Arabije.

Al Hilal je slavio u tom meču sa 2:0 i tako sa 35 bodova zacementirao prvo mesto na tabeli, sedam više u odnosu na drugoplasirali Al Nasr.

I dok navijači ovog kluba slave 10. gol Mitrovića u prvenstvu, cela Arabija i dalje bruji o potezu srpskog reprezentativca posle prethodne utakmice.

Na utakmici se pojavio transparent sa porukom na ćirilici koja je upućena Mitroviću. Iza ovoga se krije neobična priča. U pitanju je dečak iz Poljske koji je veliki fan reprezentativca Srbije. Doputovao je iz Poljske u Saudijsku Arabiju i na kartonu ispisao poruku na ćirilici u bojama zastave Srbije.

On je u poruci naveo da je došao iz Poljske kako bi pitao Mitrovića da mu pokloni dres pošto mu je 17. novembra rođendan.

@alo_portal Zanimljiva scena na Marakani pred meč Zvezde i Lajpciga: Rođa Raičević i "U tebe sam zaljubljen" se ori stadionom! ⚽️🔴⚪️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryou #fypシ #viral #fypシ゚viral #marakana #crvenazvezda #lajpcig ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading