POVRATAK POSLE 12 GODINA Čuveni golman Junajteda se vraća u Španiju?

06:30 | 11-11-2023

Fudbal 0

Klub iz Sevilje navodno bi angažovao Španca tek u januarskom prelaznom roku, jer bi ekipu tada trebalo da napusti golman Rui Silva, nakon što je izgubio mesto u startnoj postavi, koje je sada preuzeo bivši čuvar Mančester sitija Klaudio Bravo.

David de Hea
Tanjug/Ap

 

Bivši golman Mančester junajteda i Atletiko Madrida David De Hea (33) mogao bi da se vrati u Španiju posle 12 godina.

Španski čuvar mreže slobodan je igrač od letos kada mu je istekao ugovor sa Englezima. De Hea nije uspeo da dogovori o produžetku saradnje sa engleskim velikanom, nakon čega je posle 12 sezona provedenih na "Old Trafordu" odlučio da krene u potragu za novim klubom. 

Kako prenose mediji sa Pirinejskog poluostrva, De Hea je u pregovorima sa čelnicima Betisa oko povratka u Primeru. Klub iz Sevilje navodno bi angažovao Španca tek u januarskom prelaznom roku, jer bi ekipu tada trebalo da napusti golman Rui Silva, nakon što je izgubio mesto u startnoj postavi, koje je sada preuzeo bivši čuvar Mančester sitija Klaudio Bravo. 

@alo_portal Zanimljiva scena na Marakani pred meč Zvezde i Lajpciga: Rođa Raičević i "U tebe sam zaljubljen" se ori stadionom! ⚽️🔴⚪️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryou #fypシ #viral #fypシ゚viral #marakana #crvenazvezda #lajpcig ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading