STRAŠAN FINIŠ PARTIZANA U HUMSKOJ Ilić u poslednjim sekundama nadoknade donosi crno-belima 13. trijumf zaredom!

21:00 | 12-11-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Partizana savladali su Čukarički sa 2:1 u okviru 15. kola Superlige Srbije

Fk partizan
FK Partizan

Fudbaleri Partizana nastavili su niz od 13 uzastopnih pobeda u Superligi Srbije i to u 96.minutu ovog duela kada je mladi Mihajlo Ilić u poslednjim sekundama nadoknade postigao sjajan gol i matirao goste koji su već videli siguran bod u svom džepu.

Viđena je prava triler završnica i generalno utakmica dostojna da se nazove "derbi kola". Dva različita poluvremena za obe ekipe, gde je Partizan u prvom poluvremenu dominirao, napadao i imao inicijativu, iz koje je i postigao gol u 20. minutu, a strelac je bio Saldanja nasjajnu asistenciju Zahida.  Partizan je nastavio da napada i stvara šanse, međutim ne i da ih materijalizuje,

U drugom poluvremenu viđena su potpuno drugačija lica obe ekipe. Čukarički je smelo jurio gol kako bi utakmicu uveo u egal, a Partizan se povukao i branio minimalnu prednost. Čukarički uspeva da materijalizuje inicijativu i sjajne šanse koje je stvarao, tek u 83. minutu golom mladog Miladinovića, a to je probudilo alarm kod crno-belih da se trgnu i bore za sva tri boda. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Delovalo je da će rivali podeliti bodove, isticao je poslednji minut nadoknade a onda se iz gužve pred golom Čukaričkim stvara sjajna šansa za partizan koju koristi Mihajlo Ilić i tako na samom kraju meča donosi Partizanu sva tri boda i 13. pobedu za redom.

Sledi reprezentativna pauza, nakon koje će Partizan dočekati TSC, a Čukarički gostovati Napretku u Kruševcu. Ovim kolom je i završen prvi ciklus takmičenja, pa će se od sledećeg kola ekipe sastajati po drugi put.

Pogledajte gol Mihajla Ilića koji je potpuno bacio Humsku u trans i Partizanu doneo 13. pobedu zaredom.

FK PARTIZAN- FK ČUKARIČKI 1:1

Stadion: Stadion Partizana                                                         Sudija:Danilo Nikolić

Partizan:Jovanović - Filipović, Ilić, Marković, Antić - Kanute, Belić - Severina, Natho, Zahid - Saldanja.

Čukarički:Filipović - Stanković, Kovačević, Vranješ, Tošić - Sisoko, Kovač - Endijae, Miladinović, Ivanović - Adetundži.

96. minut GOOOOOOOL! ILIĆ! Partizan uzima sva tri boda!

90. minut Slobodan udarac sa 18. metara na ivici šesnaesterca za Partizan. Iz svega korner za domaćine.

83. Minut- GOOOOOL! MILADINOVIĆ Prelepo dodavanje Adetunđija za mladog Igora Miladinovića, koji je mirno smestio loptu u praznu mrežu. Imamo dramu u Humskoj! Brađani prete skoro celo drugo poluvreme i ovakav scenario bio je realan pošto su se crno-beli potpuno povukli.

68.minut Đorđe Ivanović je imao novu priliku za "brđane", šut u dalji ugao gola koji odlazi u gol aut. Ređaju se šanse za Lukarički koji je potpuno preuzeo inicijativu i juri izjednačenje, Partizan se povukao i brani 1:0.

66. minut- Najbolja prilika na meču, Stanković je imao ispred sebe prazan ugao pošto je golman Partizana ali i cela odbrana ostala matirana na drugoj strani šesnaesterca, međutim Stanković šutira pored gola.

64. minut- Saldanja je pokušao da iznudi penal padom u šesnaestercu gostiju, sudija Nikolić je ovo video kao simuliranje i upisao ga na žuti karton.

56. minut-  Pas preko celog pola terena za Atetunžija, gde je ispao štoper Partizana, prilika za Čukarički, ali Adetunđi pada u šesnaestercu pri iskakanju golamana Partizana, bez penala za goste.

51. minut Prvo veće uzbuđenje u drugom poluvremenu! Tošić je oprobao svoj udarac sa nekih 202 metara, ali je lopta otišla malo pored desne stative protivničkog gola.

Počinje drugo poluvreme u Humskoj!

 

 

Kraj prvog poluvremena u Humskoj! Partizan ima minimalnu prednost golom Saldanje u 20. minutu.

45. minut Minut nadoknade u prvom poluvremenu.

42. minut- Bio je Saldanja maltene sam ispred golmana Filipovića, pokušao je lobom da postigne prelep gol jer iz ove pozicije bolje nije moglo, međutim pored gola.

41. minut- Crno-beli nastavljaju da napadaju i nakon gola. Sve su češće gužve ispred gola Čukaričkog, Severina je šutirao u gol, ali golman gostiju brani.

30.minut Severina je imao priliku da udvostruči prednost, trčao je sam ka golu Čukaričkog pošto je dobio duel sa Vranješom, šutira pravo u golmana Čukaričkog. I nakon ove prilike nastavljaju se gućve ppred golom "brđana".

23. minut Sjajna prilika gostiju da izjednače nakon samo dva minuta, igrači Šukaričkog trčali su kontru, a Ivanović koji je bio 1 na 1 sa golmanom Partizana, šutirao je iz mrtvog ugla.

20. minut- GOOOOOL! SALDANJA posle sjajne  asistencije Zahida u šesnaestercu domaćina. Partizan vodi posle 20 minuta.

19. minut- Partizan ima inicijativu u prvih 20 minuta meča, bez konkretne završnice.

15. minut- Golman Filipović je sada spasio Čukarički, odbranio je udarac Natha. potom je Ilić pokušao akrobatikom, no nije bio dovoljno precizan.

5. minut- Prva veća gužva ispred gola gostiju, gde je Severina dobio sjajan pas od Natha, uputio šut ka golu, a Ognjen Vranješ je izbacio u korner.

19:04 Počela je utakmica u Humskoj!

19:02- Minut ćutanja za legendu partizana

 

 

18:45 Duljaj uoči ovog meča je izjavio: Aca Jovanović neće biti na treningu ni danas, ima temperaturu, Stevanović je kažnjen sa jednom utakmicom neigranja, i mladi golman Radulaški koji je bio sa omladincima takođe ima temperaturu i to mi je najveći problem. Ne znam ko će uopšte da brani...Kada je u pitanju Jovanović, mnogo nam znači. Momak koji je stabila i veliki profesionalac, utiče pozitivno na ekipu. Partizan dugo nije imao takvog golmana i reprezentacija može da računa na takvog kao što je Jovanović

18:44 Igor Matić uoči duela sa Partizanom: Partizan u poslednje vreme igra veoma dobar fudbal. Imaju 12 uzastopnih pobeda u Super ligi i to je za svako poštovanje. Imali su mnogo problema na početku sezone, dok su igrali i kvalifikacije za Ligu konferencije, ali su se konsolidolavali. Dobro su vođeni, individualno i timski su na visokom niovu i svesni smo da nas očekuje veoma zahtevna utakmica. I naravno, jasno nam je da je u ovom trenutku Partizan po svemu favorit u predstojećem meču.

18:30- Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen utakmici 15. kola Superlige Srbije između Partizana i Čukaričkog. Dešavanja sa stadiona Partizana pratite na našem "lajv" prenosu.

 

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk strancu.

Komentari(0)

Loading