"BRUTALNO SMO POKRADENI PROTIV PARTIZANA" Čukariički izdao hitno saopštenje i priložio snimak: Zaslugom sudija doživeli smo poraz (VIDEO)

23:06 | 12-11-2023

Fudbal 0

Brzo je stigla reakcija sa Banovog brda.

Fudbal
FK Čukarički

Fudbalski klub Čukarički oglasio se nakon poraza u Humskoj od Partizana (1:2), a saopštenje kluba prenosimo u celosti bez korekcija redakcije.

- Fudbalski klub Čukarički rešio je da se oglasi posle dešavanja na derbi meču 15. kola Super lige Srbije na gostovanju Partizanu. Smatramo da je naš klub brutalno pokraden, da smo samo zaslugom sudija doživeli nezasluženi poraz. Izgarali su naši momci do poslednjeg atoma snage, ali nisu mogli protiv onoga što je viđeno na stadionu Partizana.

Partizanu pomoć sa strane nije potrebna. A tu pomoć je itekako imao, posebno posle izjednačenja Čukaričkog u 83. minutu. Bilo je sijaset manjih, ali i priličan broj krupnijih sudijskih grešaka tokom utakmice, za koje teško da možemo da kažemo da nisu bile tendeciozne. To se odnosi na situaciju kad je štoper Partizana Mihajlo Ilić udario bez lopte Bojicu Nikčevića, a prethodno je već imao žuti karton.

Sudija Danilo Nikolić rešio je da mu tada oprosti, iako je Ilić pritom i psovao našeg igrača, a sve to prošlo je iz samo njemu znanih razloga nekažnjeno. D astvar bude gora, žuti karton je pokazao Nikčeviću. Prethodno, u 70. minutu utakmice sudija Nikolić je oprostio i direktan crveni karton Aleksandru Šćekiću posle starta na Adetunđijem, kojeg je prvotimac Partizana brutalno nagazio. U tom trenutku nije se uključila ni VAR soba, a glavni arbitar smatrao je da je dovoljna kazna žuti karton.

I na kraju, sigurno i najbitnije, pokazana je nadoknada od pet minuta. Sudija najpre nije svirao očigledan prekršaj na Cvetkoviću, dodelio je loptu Partizanu, koji je postigao pogodak iako je nadoknada pre čitav minut istekla. Upravo u toj „nadoknadi nadoknade“ gol, je postigao igrač koji nije ni trebalo da bude na terenu, da je sudija postupio po pravilima i da je ranije isključio Ilića - piše u saopštenju.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading