OVAKVE UTAKMICE GRADE JUNAKE Duljaj blista od sreće nakon drame i pobede protiv Čukaričkog

23:53 | 12-11-2023

Fudbal 0

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je večeras u Beogradu da mečevi kao što je bio duel sa Čukaričkim grade junake i dodao da je prijatno iznenađen brojem navijača na stadionu u Humskoj.

Igor Duljaj
EPA

 

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras na svom terenu ekipu Čukaričkog u meču 15. kola Superlige Srbije.

Crno-beli su do trijumfa stigli golom Mihajla Ilića u 96. minutu. Duljaj je izjavio da pobedu poklanja porodici legendarnog fudbalera Partizana Mustafe Hasanagića, koji je preminuo jutros u 83. godini.

- Što se duela tiče, čestitam Čukaričkom i kolegi koji je odlično vodio i spremio utakmicu. Prijatno sam iznenađen koliko je bilo navijača... Ovakve utakmice grade junake. Svi igrači su uz navijače junaci. Ovo je fudbal i zbog ovoga ljudi dolaze na stadione. Iliću čestitam na prvencu, ali neka malo da odbrani gol, ostalo ćemo lako - rekao je Duljaj za TV Arena sport.

Trener Čukaričkog Igor Matić je izjavio da smatra da je utakmica bila egal.

- Prvo poluvreme pripalo je Partizanu, drugo nema. Mislim da nismo zaslužili da izgubimo. Teško je dominirati protiv Partizana, jer je to jedna kvalitetna ekipa i protivnik. Idemo dalje, moramo da nastavimo da radimo - istakao je Matić.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading